Duke Nukem se vrací! Ale jen na pinballový stůl
i Zdroj: Zen Studios
Novinka Duke Nukem se vrací! Ale jen na pinballový stůl

Duke Nukem se vrací! Ale jen na pinballový stůl

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 10. 2023 17:00

Zen Studio oznámilo hru Duke Nukem: Big Shot Pinball. Znovu se tak hráči nedočkají plnohodnotného dílu a pokračování kdysi slavné akční série. Duke Nukem vyjde jako DLC pro chystanou hru Pinball M. Další informace a trailer v článku.

Reklama

Ve druhé polovině října jsme se v redakci soustředili na dnes již zapomenutou herní sérii Duke Nukem. Od té už asi není moc co čekat, poslední díl nestál za nic moc a prakticky tím celou značku uspal. Duke se však vrací zpět! Nicméně potěší pouze fanoušky a nadšence do pinballu. 

Co se stalo se sérií: Duke Nukem?
i Zdroj: 3DRealms

Co se stalo se sérií: Duke Nukem?

Opět jsme u rubriky Co se stalo s herní sérií? Dneska máme na programu známého blonďáka, jehož určitě nemusím moc lidem…

20. 9. 2023 19:00

Studio Zen právě oznámilo DLC Duke Nukem: Big Shot Pinball, které bude dostupné jen v případě, že si zakoupíte hlavní hru Pinball M. Ani v u jedné ze zmíněných “her” však neznáme datum vydání. Duke Nukem: Big Shot Pinball pak cílí na starší publikum a byl ohodnocen značkou “M”. Hra vyjde na PC, PlayStation, Xbox a Nintendo Switch.

Znovu se hráči nedočkali plnohodnotného Duka, ale jen menší hříčky. Nezaslouží si konečně pořádnou, velkou AAA hru? Potenciál by zde byl. Níže už trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama