Dead Space Remake hraje o 50 % více hráčů než The Callisto Protocol
i Zdroj: Spite.cz
Dead Space Remake Novinka Dead Space Remake hraje o 50 % více hráčů než The Callisto Protocol

Dead Space Remake hraje o 50 % více hráčů než The Callisto Protocol

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 2. 2023 11:41

Měl to být velký souboj dvou velmi blízkých hororů, The Callisto Protocol vs. Dead Space Remake. Vítěz je však jednoznačný.

Reklama

Oznámení velmi ambiciózního hororu The Callisto Protocol od ex-tvůrce série Dead Space bylo automaticky spojováno s insprací a tvrzením, že půjde o duchovního nástupce značky. Ano, vše vypadalo velmi nadějně, trailery, gameplaye i informace až do vydání, nicméně výsledek co se týče prodeje hry nemohl potěšit jak vývojáře, tak vydavatele hry. Vývoj prý stál astronomicky velkou částku, která se jen s těží vrací. Přesto hra byla v recenzích ohodnocena pouze na slabých 6.7 / 10.

Pouze o měsíc později vyšel horor Dead Space Remake od EA Motive, a výsledek? Naprosto skvělá práce, hře se daří jak prodejně, tak v recenzích. Výsledek byl ohodnocený na krásných 9 / 10. Úspěch remaku proti svému rivalovi je znatelný také v počtu aktivních hráčů, zatím co Callisto Protocol mělo v jeden moment maximálně 17 tisíc souběžně hrajících lidí, Dead Space rovných 30 tisíc, tyto počty pak lze jednoduše přepočítat také na počty prodaných kopií. Jak se zdá, Dead Space ve všem svého rivala překonal.

Níže ještě srovnání gameplaye mezi hrami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama