CzechCloud se omluvil za svoje výroky během streamu. Tady je jeho vyjádření
i Zdroj: CzechCloud / Entropiq
Novinka CzechCloud se omluvil za svoje výroky během streamu. Tady je jeho vyjádření

CzechCloud se omluvil za svoje výroky během streamu. Tady je jeho vyjádření

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 12. 2023 07:00

Petr “CzechCloud” Žalud se vyjádřil k menší kauze, která poslední dva dny koluje internetem. Na sociálních sítích sdílel omluvný dopis, kde zareagoval na kritiku a vyhazov z Entropiq.

Reklama

Petr “CzechCloud” Žalud, český streamer, který ne jen, že hraje nejrůznější videohry, ale také rád zareaguje na některé politické či ostře sledované události, přičemž jej u toho živě sledují tisíce lidí. A jeden takový, nedávný stream jej stál práci u e-sportového týmu Entropiq, kde působil jako content creator, stejně tak kontroverzní influencerka a streamerka Viktorka. Mohly za to jeho neprofesionální vyjádření během živého přenosu, který TV vysílala přímo z místa tragické události, která se odehrála na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Jeho nemístné poznámky, které jistě nebyly myšleny zle, sdíleli jak sledující, tak další oblíbený streamer Sibiřan. Reakce Entropiqu přijít musela, CzechCloud i Viktorkaa přišli o práci a byla jen otázka času, kdy se k tomu vyjádří sami streameři.

Jako první přišel Petr, který hodil rozsáhlý dopis na sociální sítě. “Už chápu, že streamování takto citlivého obsahu vyžaduje neuvěřitelnou opatrnost, kterou jsem bohužel v daný okamžik uchopil velmi neohrabaně. Proto jsem se rozhodl přehodnotit současnou situaci a to, jakým směrem a tempem se bude moje existence na sociálních sítí ubírat." Celé omluvené vyjádření přikládáme níže.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama