Tyto reakce stály CzechClouda práci v Entropiq
i Zdroj: CzechCloud / Entropiq
Novinka Tyto reakce stály CzechClouda práci v Entropiq

Tyto reakce stály CzechClouda práci v Entropiq

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 12. 2023 13:00 1

Co vlastně stálo místo CzechClouda a Viktorie v e-sportovém týmu Entropiq? Tyto nemístné reakce. Podařil se nám získat klip, na který reaguje i Sibiřan.

Reklama

Včera internetem proletěla informace, že český, ostře sledovaný streamer CzechCloud přišel o práci v e-sportovém týmu Entropiq, kde působil jako content creator. Důvodem měly být jeho nepřiměřené reakce na tragickou událost, která se odehrála jen pár dnů před Vánoci. Konkrétně máme na mysli masakr na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. CzechCloud společně s chatem vše sledoval živě a neodpustil si několik opravdu neprofesionálních poznámek. 

Upozornil na to další streamer, Sibiřan, který též dělá reakce na nejrůznější situace a události. Podařil se nám získat celý klip, který prakticky zahrnuje reakce, za které dostal CzechCloud padáka.

Můžeme dát Modern Warfare 3 kampaň na večer, to zní jako výborný způsob,….

Hráči, kteří mají odehrané ať už původní nebo nejnovější Call of Duty: Modern Warfare 3, vědí, kam tím CzechCloud míří. Na jednu z nejkontroverznějších misí, které kdy ve videohrách byly.

V Entropiq tak definitivně končí, a s ním i kontroverzní streamerka a influencerka Viktorie „Viktorkaa“ Hlaváčková, která též přispěla absolutně nesmyslnými reakcemi na Instagramu. Do svých stories umístila například “Tak ještě, že jsem streamerka a do školy nemusím :-D

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama