Cursed Bet je nový first-person horor, ve kterém čelíme prokleté panence
i Zdroj: LIGHTWORKER GAMES
Novinka Cursed Bet je nový first-person horor, ve kterém čelíme prokleté panence

Cursed Bet je nový first-person horor, ve kterém čelíme prokleté panence

David Vondráček

David Vondráček

27. 3. 2024 11:00

Indie studio Lightworker Games nás v této hororové hře pošle v noci do opuštěné školy, která má být prokletá. O co ve hře Cursed Bet půjde? Pojďme si říct podrobnosti.

Reklama

Hlavní hrdina se jmenuje Davin a jeho přátelé mu povídají o opuštěné škole, kde má řádit prokletá panenka a traduje se, kdo do školy vstoupí, tomu se stane neštěstí a už o něm nikdy, nikdo neuslyší. Davin ale povídačkám nevěří a proto se s přáteli vsadí, že do školy opuštěné školy v noci vstoupí a vše nahraje na kameru,  aby přátelům dokázal, že se zde žádné zlo neděje. Brzy ale pozná, že takhle sázka ho může stát holý život.

Hra se odehrává z pohledu go pro kamery a hra láká tak hlavně na temnou atmosféru. Kromě toho ale bude po škole chodit a objevovat různé stopy a vzkazy od lidí, kteří zde zemřeli, čímž si dáme dohromady příběh celé hry. Hlavně se ale budeme muset zbavit zdejší prokleté panenky, která nás rozhodně nenechá na pokoji. A protože proti ní bojovat nepůjde, bude naší hlavní zbraní rychlost a místa na schovávání. Studio Lightworker Games už jednu hororovku za sebou má. Hra Sanri ale byla přijata smíšeně. Curset Bet nicméně slibuje nápravu. Demo ze hry si můžete vyzkoušet už teď na Steamu zdarma. 

Cursed Bet dorazí na Steam v pozdější polovině letošního roku, přesné datum vydání ale zatím nepadlo. Hra bude k dispozici pouze na PC a bez české lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama