Cliff Bleszinski potvrdil, že by rád vzkříšil zrušenou hru LawBreakers
i Zdroj: Boss Key Studio
LawBreakers Novinka Cliff Bleszinski potvrdil, že by rád vzkříšil zrušenou hru LawBreakers

Cliff Bleszinski potvrdil, že by rád vzkříšil zrušenou hru LawBreakers

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 4. 2023 06:45

CliffyB na Twitteru popíchl CEO vydavatelství Nexon, Owena Mahoneyoho. Rád by rozjel diskuzi o možném vzkříšení doslova zkrachovalé arénovky LawBreakers. Měla by ale hra s aktuální konkurencí šanci?

Reklama

Zhruba před týdnem se objevil první náznak toho, že se kolem LawBreakers něco děje. Cliff Bleszinski - jeden z autorů hry a zakladatel studia Boss Key Productions tweetoval “LawBreakers - buďte naladěni”. Otázkou tak bylo, dojde na oznámení pokračování, na vzkříšení hry nebo úplně něco jiného? 

Dnes už víme, že se CliffyB pokouší o znovu-vydání hry. Na Twitteru označil šéfa vydavatelství Nexon, Owena Mahoneyoho, kterému značka LawBreakers patří. Konkrétně napsal “co kdybychom si promluvili o vzkříšení LawBreakers?

Zatím co Owen na tweet Cliffa nereagoval, fanoušci ano. Překvapivě je většina pro vzkříšení značky. Má to ale smysl? Hra ani ne po roce od vydání neměla prakticky žádné hráče, došlo dokonce na situaci, kdy na serverech bylo přesně 0 hráčů. Otázkou nyní je, mělo by LawBreakers dnes šanci? Pravděpodobně už nikoliv, Overwatch 2 je stále velmi populární, a chystá se několik dalších her s hrdiny, jako The Finals nebo XDefiant.

Provoz serverů LawBreakers byl ukončen v dubnu 2018, spolu s hrou se rozpustilo i studio Boss Key Productions, které se skládalo z 65 zaměstnanců. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama