Zažije LawBreakers velký návrat?
i Zdroj: Boss Key Productions
LawBreakers Novinka Zažije LawBreakers velký návrat?

Zažije LawBreakers velký návrat?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 4. 2023 11:00

Pamatujete ještě na arénovou hru LawBreakers? Po svém vydání byla on-line pouhých zhruba 12 měsíců, po té skončila a s ní i studio Boss Key Productions. Nyní se ale mluví o možném návratu.

Reklama

Před téměř osmi lety došlo na oznámení LawBreakers, dříve teasovaného jako Project Bluestreak. O rok později v roce 2016 jsme se pak dočkali nového traileru a možnosti zaregistrovat do se alphaverze. Tu si následně hráči pochvalovali a vše nasvědčovalo tomu, že by mohlo jít o parádní arénovou sci-fi FPS akci.

LawBreakers nakonec vyšlo v plné verzi 8. srpna 2017, díru do světa ale i přes kladné uživatelské recenze neudělalo, prakticky totožnou hru totiž již nějakou dobu měl Blizzard, a to konkrétně Overwatch, které si svou komunitu hráčů aktivně drží - a to až dodnes. Každý další měsíc po vydání hra ztrácela hráče a to až do chvíle, kdy měla na serverech doslova 0 hráčů. Studiu tak nezbývalo nic jiného, než s hrou skoncovat, tím se následně rozpadlo také Boss Key studio.

Na oficiálním twitterovém profilu vývojáře CliffyB se v posledních dnech několikrát zmínilo LawBreakers s dodatkem “buďte naladěni”. Chystá se velký návrat hry? To bychom se mohli dozvědět už brzy.

Níže si připomeňme oznamovací trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama