Chystaný survival od Blizzardu vede bývalý vývojář série Far Cry
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Chystaný survival od Blizzardu vede bývalý vývojář série Far Cry

Chystaný survival od Blizzardu vede bývalý vývojář série Far Cry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 12. 2022 15:09

Blizzard na oficiálním blogu prozradil některé změny, ke kterým došlo v roce 2022. Vývoj survival hry vede autor série Far Cry.

Reklama

Jistě Vás neminuly naše starší články ohledně nové hry od Blizzardu, kterou prozatím pojmenovali jen jako " Survival Game ". Oznámení přišlo v lednu letošního roku, každopádně Blizzard žádné podrobnosti neprozradil, zveřejnili jen art-work výše.

Dobrou zprávou bylo, že půjde o zbrusu novou značku, postavy i děj, tudíž žádné spojitosti s hrami jako Warcraft, Overwatch a další. 

Později se objevila informace, že "Survival Game" je ve vývoji dlouhých 5 let, což může znamenat i brzké odhalení, my jej tak trošku očekáváme během akce BlizzCon 2023.

Uběhlo pár měsíců a Blizzard prozradil další střípek, vývoj vede bývalý vývojář a autor série Far Cry, Dan Hay. Mimo jiné se dříve podílel také na hrách jako Wolverine, F.E.A.R. 3 nebo na několika Marvel hrách. Rozhodně skvělá posila do týmu. Blizzard dodal, že tým pracující na fantasy survivalu se rozrostl a je jednou tak velký.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama