České akční RPG Dreadhunter vyšlo v předběžném přístupu
i Zdroj: Trickster Arts
Dreadhunter Novinka České akční RPG Dreadhunter vyšlo v předběžném přístupu

České akční RPG Dreadhunter vyšlo v předběžném přístupu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 10. 2023 19:00

Máme rádi české hry, a o to více v případě, když vypadají ambiciózně. Jednu takovou tu dnes máme: v předběžném přístupu vyšla sci-fi akce Dreadhunter, ve které se ujmeme role robota. Dokážete porazit hordy nepřátel a nebezpečné bosse?

Reklama

České studio Trickster Arts složené pouze ze dvou vývojářů dnes vydalo naprosto parádně vypadající sci-fi akci Dreadhunter. K dispozici je prozatím jen předběžný přístup, který zahrnuje 1. akt a přibližně 40 položek, kterými můžete vybavit svého robota. Obsahuje také znovuhratelné, procedurálně generované dungeony, ve kterých můžete zdokonalit své lovecké dovednosti Dread. Říkáte, že jste o hře ještě neslyšeli? Velká škoda, pojďme si ji představit.

“Dreadhunter je rychlá, špičková, twinsticková střílečka RPG, kde hráči pilotují 3m mechy a prodírají se hordami sci-fi monster. Každá procedurálně generovaná úroveň vyvrcholí soubojem s bossem. Všechny položky, které hráč najde, mají jedinečnou funkcionalitu (podobně jako legendy z jiných RPG).” uvádí oficiální stránky.

Hra je od dnes k dispozici na Steamu za poměrně vyšší cenovku 35$. A abychom nezapomněli, těšit se můžete jak na anglickou, tak českou lokalizaci (CZ titulky dnes bohužel nejsou jistotou ani u českých her). Kdy bychom se mohli dočkat plné verze aktuálně nevíme.

Co se týče HW specifikací, připravme si minimálně Intel Core i5-3570K / AMD FX-8310, grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 580 8GB a 8 GB RAM. Hra pak zabere pouhé zhruba 4 GB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama