Časový plán Gamescom 2022 a dalších konferencí
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Časový plán Gamescom 2022 a dalších konferencí

Časový plán Gamescom 2022 a dalších konferencí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 9. 2022 06:49

Gamescom 2022 je téněř za rohem, pojďme si říct, kdy a co uvidíme. Vše odstartuje Opening Night Live s více než 30 hrami.

Reklama

Je druhá polovina srpna a to znamená, že na řadu přichází oblíbený veletrh Gamescom 2022, kde v následujících dnech uvidíme spousty velkých společností, které nám odprezentují své nové hry, uvidíme jak debutové gameplaye, tak zbrusu nová oznámení. Pojďme se podívat na to, kdy jednotlivé akce odstartují a co by mohly nabídnout.

A hned v září proběhnou další akce.

 
 

Opening Night Live - 23.8. 2022

Zahájením Gamescomu má na starosti ONL, které odmoderuje oblíbený Geoff Keighley. Ten před pár dny slíbil, že během zhruba dvouhodinové akce uvidíme přes 30 titulů, celý seznam samozřejmě tají, nicméně prozradil, že uvidíme například Hogwarts Legacy, Gotham Knights, The Callisto Protocol či nový díl série Outlast. Během show dojde i na nějaké to oznámení novinky.

 

Xbox - 25.8. 2022

Objeví se zde i Microsoft, který odprezentuje - údajně menší hry jak svých studií, tak třetích stran. Neočekávejme zde asi top chystané hry, ani žádná velká oznámení.

 

AMD Gaming - 26.8. 2022

Společnost AMD zde představí některé své novinky, kromě hardwaru uvidíme i záběry z nových her.

 

PlayStation Showcase - 8.9. 2022

Den před zahájením akce od Marvelu se o slovo přihlásí také PlayStation, ten by podle slov leakerů měl oznámit datum vydání PC verze The Last of Us Part 1, a oznámit PC konverze her Returnal či Ghost of Tsushima. (AKCE ZATÍM NENÍ OFICIÁLNĚ POTVRZENA).

 

Disney & Marvel - 9.9. 2022

Hned po Gamescomu se můžou fanoušci Marvelu a Disney těšit na vůbec první, vlastní velkou herní konferenci. Uvidíme zde několik Star Wars her, přijít má i představení nové hry od Skydance New Media, které zde údajně oznámí hru Marvel's Fantastic Four. Více informací zde.

 

Ubisoft Forward - 10.9. 2022

Na závěr se dostane také na očekávanou konfereci Ubisoftu. Ten toho bude mít dost co ukázat. Prozatím přesně nevíme, co čekat, nicméně blíží se datum vydání jak Skull & Bones, tak AVATAR: Frontiers of Pandora. A dle oficiálních teaserů, zde dojde také na oznámení Assassin's Creed: Mirage. Zapomenout ale nesmíme ani na několik free-to-play her nebo Splinter Cell Remake.

 

Tokyo Game Show - 15. - 18.9. 2022

Ve druhé polovině září odstatuje show v Japonsku. Největším lákadlem bude pravděpodobně Konami, které zde ohlásilo stánek, a navíc slíbilo oznámení hry z oblíbené série. Mluví se tak o možném představení Silent Hill či Metal Gear Solid.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama