Blíží se oznámení PC verze Ghost of Tsushima
i Zdroj: Sucker Punch Productions
Ghost of Tsushima Novinka Blíží se oznámení PC verze Ghost of Tsushima

Blíží se oznámení PC verze Ghost of Tsushima

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 3. 2024 12:00

PC hráči by se konečně mohli dočkat! Důvěryhodný zdroj tvrdí, že velmi kladně hodnocená adventura Ghost of Tsushima bude oznámena někdy kolem 5. března.

Reklama

Ve druhé polovině ledna jsme se díky jednomu ze zaměstnanců studia Nixees, které se stará o PC porty původních PlayStation exkluzivit, dozvěděli, že už v letošním roce by mohlo dorazit hned několik zajímavých kousků, na seznamu pak nechybělo ani dlouho očekávané Ghost of Tsushima.

A právě adventura odehrávající se ve feduálním Japonsku by mohla být oznámena nebo alespoň odteasována již 5. března. S informací přišel důvěryhodný insider Nick Shpeshal.

Slyšel jsem, že bychom mohli brzy slyšet něco o PC portu Ghost of Tsushima. Možná kolem 5. března.

Ghost of Tsushima, God of War: Ragnarok, The Last of Us Part 2, Demon's Souls nebo Gran Turismo 7, právě tato pětice her by měla být v současnosti připravována k vydání na Windows. V roce 2025 by pak měla dorazit PC verze Marvel's Spider-Man 2

Prozatím jedinou letošní oficiálně potvrzenou hrou je stále jen Horizon: Forbidden West: Complete Edition, kterou si už nyní můžete předobjednat. Hra v kompletní edici, která zahrnuje i kladně hodnocení DLC Burning Shores, dorazí 21. března 2024.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama