Rise of the Ronin Novinka Rise of the Ronin je mixem her Assassin's Creed a Ghost of Tsushima, říká známý leaker

Rise of the Ronin je mixem her Assassin's Creed a Ghost of Tsushima, říká známý leaker

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 7. 2023 07:30

Leaker The Snitch znovu úřadoval. Na svém Discordu a Twitteru prozradil, že chystaná novinka Rise of the Ronin od studia Team Ninja, připomíná hry jako Assassin's Creed, Ghost of Tsushima a Dark Souls.

Reklama

Studio Team Ninja, které stojí za souls-like hrami jako Nioh nebo Wo Long: Fallen Dynasty, v září minulého roku oznámilo zbrusu novou RPG hru, Rise of the Ronin. Nicméně informací příliš neprozradili, snad jen, že se podíváme do Japonska roku 1863. Něco málo pak prozradil oznamovací trailer, který hráčům připomenul například oblíbené RPG Ghost of Tsushima. Ten si můžete připomenout výše.

A prakticky to samé tvrdí známý leaker @The Snitch, který neustále na Twitteru dokazuje, jak důvěryhodným je. Tentokrát prozradil, že Rise of the Ronin je takovým mixem populárních adventur jako Assassin's Creed, Ghost of Tsushima a Dark Souls, což je spojení naprosto perfektních her s nejvyššími známkami v recenzích. Ve hře nechybí velký strom dovedností a vedlejší úkoly, které mají připomínat ty od Ubisoftu.

Rise of the Ronin vyjde v první polovině roku 2024 exkluzivně na PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama