Battlefield 2042 má za sebou mimořádně úspěšný víkend
i Zdroj: EA DICE
Battlefield 2042 Novinka Battlefield 2042 má za sebou mimořádně úspěšný víkend

Battlefield 2042 má za sebou mimořádně úspěšný víkend

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 10. 2023 11:00

Battlefield 2042 byl od pátku v rámci dočasné akce zdarma. Poslední hodiny stále zbývají, stejně tak obří sleva. Nicméně takhle úspěšný víkend kritizovaný Battlefield 2042 nepamatuje. Hra přilákala stovky tisíc hráčů.

Reklama

Uplynulý víkend nabídl hned několik velkých her zdarma. V otevřené betaverzi vyšlo Modern Warfare 3, kolik hráčů se ji ale účastnilo není jasné. Vedle byl současně k dispozici zdarma Battlefield 2042. Ten komunita prakticky od počátku nevzala příliš kladně. Hra se až příliš odklonila od toho, co jsme v Battlefieldu tolik milovali. Tvůrci se to v posledních několika měsících pokoušeli dát dohromady, povedlo se?

Battlefield 2042 obdržel velký update s další sezónou nového obsahu. Spuštění updatu provázely technické problémy
i Zdroj: EA/DICE

Battlefield 2042 obdržel velký update s další sezónou nového obsahu. Spuštění updatu provázely technické problémy

Battlefield 2042 se stále vylepšuje a nyní obdržel již 6. sezónu nového obsahu. Ta přináší novou mapu, vozidla, zbraně a…

11. 10. 2023 11:00

Dnes se Battlefield 2042 hraje lépe, velmi tomu pomohla také 6. sezóna, která vyšla 10. října. Ta přinesla nový battle-pass a s ním i zbraně, operátory a mapy. A aby DICE dokázalo, že je Battlefield lepší, spustilo free-trial. A ten byl překvapivě mimořádně úspěšný! Jen na Steamu se do hry podívalo téměř 100 tisíc hráčů, což odpovídalo kdysi největší špičce. 

To, že byl o Battlefield 2042 mnohem větší zájem než dříve, dokázaly i statistiky posledně spuštěného free-trialu. Ten na PC servery přilákal pouhých 30 tisíc hráčů. Je Battlefield zpět? To se ukáže už dnes a v následujících dnech - je samozřejmé, že spousty hráčů využilo velké slevy a hru si po víkendu zakoupilo. Aktuálně ji stále můžeme sehnat v 84% slevě za pouhých 200 Kč.

Battlefield 2042 vyšel v listopadu 2021 a v recenzích si odnesl velmi slabých 6.5 / 10. A pravděpodobně už brzy odzvoní jeho podpoře. Dle dostupných informací se už příští rok dočkáme dalšího pokračování. Battlefield si mimochodem ještě několik následujících hodin můžete zahrát zdarma.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama