Autopsy Simulator: Staňte se patologem v hororové pitevně
i Zdroj: Woodland Games
Novinka Autopsy Simulator: Staňte se patologem v hororové pitevně

Autopsy Simulator: Staňte se patologem v hororové pitevně

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 3. 2024 12:00

Říkali jste si někdy, jaké by to mohlo být, pokud bychom se stali patologem? Vyzkoušet si to můžete ve zbrusu novém hororu Autopsy Simulator, který vyjde za několik týdnů.

Reklama

Lidé mají různé představy o svém vysněném povolání: někdo chce být popelářem, někdo sportovcem, streamerem, ale jistě se mezi námi najdou i tací, kteří by rádi pitvali mrtvá těla a zjišťovali, co vlastně bylo příčinou úmrtí. I takovou práci je dnes potřeba dělat a je velmi důležitá, nicméně rozhodně ne pro každého.

Chcete si vyzkoušet být patologem a zároveň máte rádi horory? Potom by vás mohl zajímat simulátor Autopsy od studia Woodland Games. Již 9. května vydají ve spolupráci s Team 17 Digital hru Autopsy Simulator, kde dostanete vše v jednom. 

Na stole se vám objeví několik zajímavých a velmi odlišných příběhů lidí, kteří nějakým způsobem přišli o život. Našim úkolem bude prohledat těla, ve většině případech je pak rozřezat a detailně prozkoumat vnitřnosti a důležité orgány. To by možná ještě šlo, jenže objeví se temné a hororové chvilky, které už jako patolog zažít nechcete.

V Autopsy Simulator: Dead Memories se ocitnete v roli patologa středního věku, jehož život se dramaticky změnil k horšímu. Po pádu kariéry a ztrátě své milované ženy se každý den probouzíte rozbití a vyčerpaní. Jednoho dne, při rutinní pitvě, objevíte v těle skrytou relikvii své minulosti. To vzbuzuje pocit, že to není jen tak, že za tím musí být něco víc.” Stojí v oficiálním popisku hry.

Autopsy Simulator vyjde 9. května na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama