Assassin's Creed: Mirage dostal na iOS datum vydání
i Zdroj: Ubisoft
Assassin's Creed: Mirage Novinka Assassin's Creed: Mirage dostal na iOS datum vydání

Assassin's Creed: Mirage dostal na iOS datum vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 5. 2024 09:00

Assassin's Creed: Mirage míří na další platformu – již brzy dorazí na mobilní systémy iOS! Ubisoft konečně prolomil mlčení a oznámil pevné datum vydání.

Reklama

Domníváme se, že jste si všimli informací týkajících se příchodu velkých AAA her na iOS, zejména na nový iPhone 15 Pro. Pokud ne, rádi vám to stručně připomeneme. Během nedávné velké konference Apple oznámil, že ve spolupráci s předními herními vývojáři přinese v průběhu roku 2024 několik úspěšných AAA titulů na nejvýkonnější iPady a iPhony.

Jednou z těchto her je Assassin's Creed: Mirage od studia Ubisoft Bordeaux. Dosud jsme o verzi pro iOS téměř nic nevěděli, nicméně oficiální účet na Twitteru prozradil, že se mobilní verze dočkáme 6. června. Hru si již nyní můžete předobjednat na App Store, avšak stále neznáme finální cenu. Očekáváme však, že bude minimálně 50 $ podobně jako u Resident Evil 4, na který se právě kvůli ceně snesla vlna kritiky.

Assassin's Creed: Mirage

Assassin’s Creed Mirage je akční dobrodružná hra, kde hrajete jako Basim, chytrý pouliční zloděj, který hledá odpovědi a spravedlnost. Připojíte se k starobylé organizaci a postupně pochopíte nové kredo, které změní Basimův osud. Hra nabízí silný příběh o dospívání a setkáte se s inspirativními postavami. Assassin’s Creed Mirage vás zavede do husté a živé městské čtvrti, kde obyvatelé reagují na vaše každé kroky. Cestujte do Alamutu, legendárního domova Assassinů, v této dojemné poctě hře, která všechno začala.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama