9 věcí, které v redakci Spite.cz očekáváme od GTA 6
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka 9 věcí, které v redakci Spite.cz očekáváme od GTA 6

9 věcí, které v redakci Spite.cz očekáváme od GTA 6

Jakub Hergesell Richard Šimáček Jakub Dohnanský David Vondráček

Jakub Hergesell, Richard Šimáček, Jakub Dohnanský, David Vondráček

8. 10. 2023 08:00

Oznámení Grand Theft Auto 6 se blíží a my v redakci sepsali našich 9 přání, co bychom v novém díle slavného GTA chtěli vidět. Na seznamu přání se podílela celá redakce Spite, souhlasíte s námi?? Nebo už bychom od nového GTA chtěli moc? Dejte nám vědět.

Reklama

Redakce Spite.cz se v posledních měsících rozrostla o několik nových lidí. Společně ve čtyř členném týmu pro vás denně sháníme nové informace a tvoříme zajímavý obsah. Tentokrát jsme se společně podívali na očekávané Grand Theft Auto 6. Informací, co nás zhruba v šestém díle čeká, se v poslední době objevovalo dost. Co ale my očekáváme od GTA 6? 


Posilovna

Jakub H.: Dílů GTA máme za sebou už spousty, přesto pouze jeden jediný, nabídl možnost posilování a tvarování vlastní postavy. Mluvím o legendárním San Andreas. Pokud jsme se často přejídali a necvičili, C.J. začal tloustnout, což se projevilo na jeho fyzické zdatnosti. Naopak, pokud jsme často cvičili, C.J. rostly svaly a tím i síla. Posiloven jsme ve hře mohli najít hned několik, mě osobně nejvíce bavila ta na pláži.

Pracovní možnosti

Znovu zmíním San Adreas. Ve hře jsme se mohli stát policistou, požárníkem nebo taxikářem. Bylo skvělé, kdybychom si mohli přivydělat i takovým způsobem. 

Realistická fyzika vozů

Jakub H.: Fyzika aut a celkový pocit z řízení byl například v GTA 5 celkem slušný, nicméně pořád se auta chovala jako kdyby měla jen pár kilo. Bylo by fajn, kdyby se tvůrci zaměřili na jejich fyziku - přece jen v autech trávíme dost času. 


Válka gangů a zabírání území

Richard Š.: GTA: SA mělo jednu velmi pěknou herní mechaniku, a to zabírání území pro svůj gang a následnou obranu před ostatními gangy. To velmi osvěžilo hratelnost, jelikož díky tomu jste se cítili, že na mapě opravdu něco měníte.

Možnost řízení vlaku

Richard Š.: Řízení vlaků byla další super možnost v GTA: SA. V GTA 5 vlaky sice máme, ale nejdou řídit a nejdou ani vykolejit či zastavit, a to můžete dát na koleje klidně 10 tanků. V GTA: SA šel vlak vykolejit klidně tím, že jste se rychle rozjeli do zatáčky.


Více otevřených budov

Kuba D.: Miloval jsem, když při hraní Red Dead Redemption 2 jsem mohl opravdu vejít do jakékoliv budovy a dokonce byl i skoro překvapený, že je to možné. Co si budeme, moc i dnešních her nám toto nedovolí. Za mě by toto u GTA VI měla být samozřejmá věc.

Větší destrukce okolí

Kuba D.: Bylo by to asi složité, ale jsem člověk, který miluje nějakou míru destrukce. Vzhledem k tomu, že GTA VI má rozpočet jaký má, myslím, že by si zasloužila i nějakou menší míru destrukce světa. Nemyslím to tak, že byste mohli zničit každý centimetr čtvereční, ale sundat třeba stromy autem, stánky u silnice 100% zničit. Od toho se odvíjí i destrukce aut. Bylo by fajn, mít nějaký víc propracovaný model poškození.


Policejní systém

David V.: V GTA 6 bych rád viděl více realističtější policejní systém. Tak, že když spácháš nějaký zločin, kde nikdo není, policie se neobjeví a zase naopak, v okolí obklopené lidmi by policie reagovala rychleji.

Propracované vedlejší mise

David V.: Rád bych viděl i propracované, vedlejší mise, ty totiž v GTA dlouhodobě chybí.


Zdali všechna naše přání budou v novém Grand Theft Auto, bychom se mohli dozvědět už během tohoto měsíce. Stále častěji nejrůznější insideři a leakeři zmiňují druhou polovinu října. Než k tomu dojde, můžete ještě mrknout na náš článek Vše, co víme o GTA 6.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama