50 Cent sdílel logo "Vice City" a rozjel tím divoké spekulace
i Zdroj: Spite.cz
Grand Theft Auto: Vice City Novinka 50 Cent sdílel logo "Vice City" a rozjel tím divoké spekulace

50 Cent sdílel logo "Vice City" a rozjel tím divoké spekulace

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 3. 2023 17:47

Americký rapper 50 Cent na svém instagramovém účtě sdílel logo Vice City a připsal, "vysvětlim to později". Co by mohl chystat?

Reklama

Legendární 50 Cent není pouze populárním rapperem, často se světu ukazuje i jako velmi dobrý herec nebo filmový producent. Očekávat od něj tak můžeme mnoho, tentokrát je však těžké odhadnout, co plánuje. Na svůj instagramový účet přidal logo Grand Theft Auto: Vice City s popiskem " Vysvětlím to později ". V příspěvku pak označil GreenLightGang. 

Co tím fanouškům chce říct? To v tuto chvíli není jasné, ihned se ale samozřejmě objevilo několik velmi zajímavých spekulací. Zatím co jedni mluví o tom, že 50 Cent a jeho banda připravují tracky do nového GTA, druzí mluví o možných přípravách seriálu či filmu Vice City. Obě varianty přicházejí v úvahu.

Další díl GTA byl oficiálně oznámen, tvůrci se ale nikdy nevyjádřili k tomu, kam nás tahle novinka pošle. Nejčastěji se mluví o návratu do Vice City, což trošku naznačily i uniklé gameplay záběry z minulého roku. K oficiálnímu odhalení hry dojde možná už koncem letošního roku, nejpozději v roce 2024. 

Co podle Vás chystá 50 Cent?

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama