Vývoj nového GTA oficiálně potvrzen Rockstarem
i Zdroj: Spite.cz
GTA 5 Novinka Vývoj nového GTA oficiálně potvrzen Rockstarem

Vývoj nového GTA oficiálně potvrzen Rockstarem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 2. 2022 22:37

Studio Rockstar Games oficiálně oznámilo, že vývoj nového dílu série GTA probíhá na plné obrátky.

Reklama

Tak jsme se konečně dočkali oficiálního potvrzení. Až do dnes šlo o roky dlouhé spekulace. "Vývoj nového Grand Theft Auto je v plném proudu. Našim cílem je překonat bývalé díly a přinést znovu skvělý díl", stojí ve vyjádření studia Rockstar Games. Do jaké doby nás pošle, na co se můžeme těšit a kdy dojde na odhalení samozřejmě nikdo neřekl a pravděpodobně ještě nějakou dobu neřekne, nicméně je pro hráče důležité vědět, že nové GTA bude !

V tiskové zprávě Rockstar promluvil i o next-gen verzi Grand Theft Auto V, ta vyjde 15.3. 2022 na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nabídne 4K rozlišení při 60FPS, ray-tracing, vylepšené textury či HDR. Chybět nebude ani podpora haptické odezvy, ta se však týká jen PS5 hráčů.

Nicméně vraťme se zpět k novému dílu GTA. Možná Vás zajímá, kdy by mohl vyjít, a jaké jsou vlastně plány. Chceme jen připomenout, že velmi pravděpodobný je datum vydání v roce 2024, právě v tu chvíli čeká vydavatelství Take-Two velký finanční nárůst, a to až o 14 %, což jiná hra než právě GTA nemůže generovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama