20 nejočekávanějších her roku 2023
i Zdroj: Spite.cz
Hogwarts Legacy Novinka 20 nejočekávanějších her roku 2023

20 nejočekávanějších her roku 2023

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 12. 2022 07:44

Stejně jako každý rok, tak i tentokrát omrkneme ty nejočekávanější hry, které nás v následujícím roce čekají.

Reklama

Rok 2023 je za dveřmi a v následujících 12 měsících vyjde více než 100 zajímavých videoher. V dnešním článku se však zaměříme na TOP 20 her, které jsme v redakci spite.cz vybrali. Tentokrát jsme vybírali opravdu pořádně, v seznamu z minulého roku totiž více než polovina her byla odložena na ten letošní 2022. Do komentáře nám klidně můžete napsat, jak jste s naším výběrem spokojení!

   

Hogwarts Legacy

PC, PlayStation, Xbox Datum vydání

: 10.2. 2023

Po několika odkladech se snad konečně dočkáme. WB Games chystá již v únoru vydat dlouho očekávanou kouzelnickou adventuru Hogwarts Legacy. V té navštívíme Bradavickou školu a její okolí. Chybět nebude zajímavý příběh, propracované speciální efekty, výuka nových kouzel či mýchání lektvarů.

Skull & Bones

PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S Datum vydání

: 9.3. 2023

Na pirátské donrodružství Skull & Bones čekáme dlouhé roky, po několika restartech se však vývoj zdárně blíží ke konci a již nic nebrání tomu, aby tahle open-world akce od Ubisoft vyšla. Dokážete se stát nejlepším kapitánem s kvalitní flotilou? Toho budeme svědky snad již v první polovině března 2023.

Dead Space (remake)

PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S Datum vydání

: 27.1. 2023

Už na konci ledna se dočkáme předělávky parádního, prvního dílu série Dead Space. O remake se postará talentované studio EA Motive. Dead Space již podle ukázek bude jednoznačně patřit mezi nejlepší horory, které rok 2023 nabídne. EA Motive se poté vrhne na plný vývoj oznámené hry Iron-man.

The Day Before

PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S Datum vydání

: 1.3. 2023

Začátkem března by měla dorazit MMORPG hra The Day Before od studia Fntastic. První trailery, informace i gameplay vypadaly velmi slušně a my doufáme v perfektní multiplayerový survival. The Day Before spoléhá na to, že vypadá jako mix her The Division a The Last of Us, více v přiloženém videu.

Star Wars Jedi: Survivor

PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S Datum vydání

: 17.3. 2023

Ve druhé polovině března pak vyjde druhý díl skvělé adventury Star Wars Jedi od studia EA Respawn. Hráči se mohou těšit na nové zbraně, lokace a nepřátele.

Pokračovat na další stranu (2)
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama