10 parádních modifikací pro Hogwarts Legacy
i Zdroj: Spite.cz
Hogwarts Legacy Novinka 10 parádních modifikací pro Hogwarts Legacy

10 parádních modifikací pro Hogwarts Legacy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 2. 2023 08:56

Hogwarts Legacy si můžeme vylepšit mnoha modifikacemi. Fanoušci jich připravili již stovky. Nás však nejvíce oslovilo těchto deset.

Reklama

Hogwarts Legacy je aktuálně jednou z nejpopulárnějších příběhových her současnosti, a jelikož jde o hru postavenou na Unreal Engine 4, vzniká spousty fanouškovských modifikací. Některé nabízí pouze skiny, jiné úpravu uživatelského rozhraní, grafické úpravy herního světa nebo přímo odemykají veškerá kouzla. My vybrali 10 zajímavých módů, kterými si můžete Hogwarts Legacy vylepšit. 

Odemkněte si všechna kouzla Stáhnout   •  Pokud chcete hru proběhnout rovnou od začátku se všemi kouzli, potom na Vás čeká tento mód. Pokud si ale chcete užít dějovou linku a pomalu se zlepšovat, jej samozřejmě nedoporučujeme. 

Vylepšení textur Stáhnout   •  Vylepšete si modifikací detaily textur a vegetace. 

Konec zadrhávání FPS Stáhnout   •  Díky této modifikace "Ascendio" se přesně pohyb světem zadrhávat. Tento problém jistě ale vyřeší i pozdější oficiální aktualizace hry.

Realistické nasvícení, textury a barvy Stáhnout   •  I tato modifikace vylepší grafiku ve hře, nicméně kromě detailů textur se dočkáme realistického nasvícení, kontrastu nebo vyvážení barev.

Lepší ovládání koštěte Stáhnout   •  Někteří hráči mají problémy s ovládáním koštěte na ovladači. Tento mód Vám pomůže s lepším balancem, přehodí řízení na levý joystick a minimalizuje překlápení. Prý se prakticky rovná starším dílům, kde létání bylo o něco lepší. Pokud hrajete s myší, potom pro Vás máme tento mód - ovládání koštěte jednoduše přes myš.

Zmenšuje středový bod Stáhnout   •  Ve hře samozřejmě nechybí středový bod obrazovky, který hráčům pomůže při střelbě a dalších činnostech. Je však zbytečně velký, tato jednoduchá modifikace jej zmenšuje jen na obyčejnou tečku, vidět je a nezabírá tolik místa na obrazovce.

Odstraňte mlhu Stáhnout   •  Vadí Vám příliš častá mlha ve hře? Potom ji díky modifikaci lze zcela odstranit. 

Zmenšete si HUD Stáhnout   •  Hra nabízí na někoho příliš velké rozhraní a HUD. Touto modifikací jej můžete o něco zmenšit, vytvoříte si tak lepší pohled na svět, hra po té vypadá zase o něco lépe.

Nimbus 2000 Stáhnout   •  Ačkoliv Nimbus 2000 byl žhavou novinkou až když Harry nastupoval do školy, jde o oblíbený předmět, který v Hogwarts Legacy nesmí chybět už nyní.

Zvyšte si FPS ve hře Stáhnout   •  Máte malé FPS ve hře? Tento high FPS config by Vám měl výrazně pomoct. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama