PlayStation stahuje Cyberpunk 2077 z obchodu
i Zdroj: Spite.cz
Novinka PlayStation stahuje Cyberpunk 2077 z obchodu

PlayStation stahuje Cyberpunk 2077 z obchodu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 12. 2020 15:20

Tohle se jen tak nevidí, společnost SONY právě odstranila z nabídky PlayStation Store Cyberpunk 2077.

Reklama

Určitě si vzpomenete na náš úspěšný článek ze začátku týdne, kdy jsme se opět věnovali tolik očekávanému Cyberpunku 2077. Vydání bylo pro CD Projekt RED nešťastné, zatím co PC verze běží relativně dobře (až na občasné bugy), konzolisté jsou na tom o poznání mnohem hůře. Cyberpunk se každou chvíli vypne, neumožní hráčům pokračovat v misi, všude létají náhodné objekty nebo vás cestou po Night City doprovází krásných a nehratelných 15FPS.

Není tak divu, že PlayStation 4 a XBOX ONE hráči hromadně volají po refundu, tedy žádají Sony a Microsoft o vrácení peněz. To je v případě obou možné, nicméně Sony situaci lehce přiostřila. Cyberpunk 2077 si dovolila stáhnout z prodeje konkrétně na ofiko PlayStation Storu do té doby, než CD Projekt RED upraví hru takovým způsobem, aby fungovala! To může klidně trvat několik týdnů až měsíců. V kamenných obchodech si Cyberpunk na PS4 můžete samozřejmě dál kupovat a pokud vlastníte Cyberpunk z PS Storu, nemusíte se bát, své aktualizace atd. budete dál dostávat.

Tady už vyjádření Sony " Společnost SIE vždy usiluje o co největší spokojenost svých zákazníků, a proto se rozhodla nabídnout vrácení peněz všem hráčům, kteří si v obchodě PlayStation Store zakoupili titul Cyberpunk2077. SIE zároveň titul Cyberpunk 2077 až do odvolání odstraní z nabídky obchodu PlayStation Store."

Pokud i vy chcete požádat o vrácení peněz, navštivte tuto stránku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama