PS4 a XONE hráči hromadně refundují své Cyberpunk 2077 verze
i Zdroj: Spite.cz
Novinka PS4 a XONE hráči hromadně refundují své Cyberpunk 2077 verze

PS4 a XONE hráči hromadně refundují své Cyberpunk 2077 verze

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 12. 2020 12:16

Konzolisté s PlayStation 4 a XBOX ONE si hromadně stěžují na nedokonalé verze a žádají o vrácení peněz.

Reklama

Cyberpunk 2077 je bezesporu skvělá a vyjímečně propracovaná hra s nejnovějšími technologiemi. Vzniká více než osm let a jisté je jedno, Cyberpunk 2077 byl původně plánován na PC a konzole minulé generace, vývoj ale nešel podle plánu a tvůrci se pomalu přeorientovávali na PlayStation 5 a XBOX Series X/S.

To se také podepsalo na výkonu hry. PlayStation 4 a XBOX ONE hráči si hromadně stěžují na velké bugy, neustálé padání hry a extrémně nízké FPS (někdy i kolem 12 až 15) a žádají o vrácení peněz. Na optimalizaci je potřeba pracovat dál a jsou si toho vědomi i tvůrci, kteří se k problémovým verzím vyjádřili.

Zatím co PC verze ( pokud máte pokročilejší sestavu ) jede relativně dobře, PS4 a XONE jsou téměř nehratelé, takhle zkrátka hotová hra nevypadá. CD Projekt RED se hráčům omlouvá a ne jen za stav, ale také za to, že předem neukázali nic z těchto verzí. A není divu, takhle odfláklou hru na konzolích jsme totiž dlouho neviděli. Tvůrci dále hráče upozorňují, podpora hry zdaleka nekončí a všichni se mohou těšit na další patche. Pokud vám tedy můžeme něco doporučit, nekupujte si aktuálně Cyberpunk 2077 na konzole minulé generace a počkejte si několik dalších týdnů až měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama