Zoochosis je nová hororovka, inspirovaná filmy The Thing
i Zdroj: Clapperheads
Novinka Zoochosis je nová hororovka, inspirovaná filmy The Thing

Zoochosis je nová hororovka, inspirovaná filmy The Thing

David Vondráček

David Vondráček

20. 1. 2024 19:00

Indie studio Clapperheads letos plánuje vydat svoji první hororovku. Jako noční hlídač v Zoo se staráte o zvířata, ale neznámá mutace je mění v monstra z našich nočních můr.

Reklama

Pokud jste viděli film The Thing, pak vězte, že hra pracuje na podobném nápadu. Celá se odehrává s pohledu kamery a naším úkolem je dohlédnout na zvířata v zoo. Některá z nich však nejsou zvířata ale nebezpeční mutanti, co se za ně vydávají. Co tedy bude náplní této hry? Ze všeho nejdříve budeme na zvířata dohlížet. To znamená, starat se o jejich potřeby, dodat jim vhodnou stravu a uklízet v jejich výběhu. Čas od času se ale něco změní a zvířata se budou chovat jinak, než obvykle. Pomocí speciálního přístroje pak budeme moct zjistit, zdali je zvíře ještě skutečně zvíře, nebo se už jedná o mutanta. Pokud ano, tak vězte, že máte velký problém.

Tohle bude velice důležité, protože špatná volba znamená, že mutant může v klidu řádit dál a ohrožovat další zvířata. Právě náš výběr ovlivní osud jednotlivých zvířat a celkově i ten náš, protože i náš život se může ocitnout v ohrožení. Odkud se tam ale ti mutanti vzali? Je vůbec možné mutanty zastavit? Na tyhle otázky přijdeme během hraní. 

Ten klokan vypadá vážně roztomile. Ale ty zuby na břiše vypadají dost podezřele. Odhalte mutanta, připravte vakcínu a zachraňte co se dá. 

„Zoochosis je bodycam horor-simulátor. Jsi noční hlídač v zoo. Identifikuj nakažená zvířata-mutanty, vytvoř vakcínu a vyléči je. Stihneš je všechny zachránit a zůstat naživu?" Tenhle popisek si o hře můžete přečíst na Steamu.

Přesné datum hry zatím neznámé, vyjít by však měla ještě letos. Hra je v plánu prozatím pouze na PC a bude v češtině.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama