XDefiant nezrušíme, jen mu potřebujeme dát více času, říká Ubisoft
i Zdroj: Ubisoft San Francisco
XDefiant Novinka XDefiant nezrušíme, jen mu potřebujeme dát více času, říká Ubisoft

XDefiant nezrušíme, jen mu potřebujeme dát více času, říká Ubisoft

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 3. 2024 12:00

XDefiant byla jednou z mála her od společnosti Ubisoft, kterou hráči opravdu chválili. Bohužel jsme o ni ale už několik měsíců neslyšeli, proč? Není se však čeho bát.

Reklama

Jestli společnost Ubisoft něčím skutečně překvapila v kladném slova smyslu, byla to velmi kvalitní a zábavná PvP hra XDefiant, ve které mnozí hráči a fanoušci FPS her viděli konkurenta pro Call of Duty (a to jistě tvůrce velmi těší). V minulém roce pak proběhlo několik fází testování, kterého jsme se zúčastnili i my, a z našich dojmů sršela jedna pozitivní zpráva za druhou, samozřejmě nás později trápily spousty bugů, ale s tím se v rámci alphy/bety musí počítat.

XDefiant mělo vyjít nejpozději v říjnu 2023, nicméně nic se nestalo, z oficiálních zdrojů nepřišla žádná reakce a dodnes se o hře neinformuje. Není tak divu, že hráči již měsíce spekulují nad zrušením hry. Proč by to ale Ubisoft dělal, vždyť se jen bety účastnilo přes 10 milionů hráčů. 

Nic se neruší, XDefiant vyjde

Nyní přichází jedna zásadní důležitá zpráva. Výkonný producent hry XDefiant, Mark Rubin, se oficiálně nechal slyšet, že hru rozhodně nezrušili, jen si vyžaduje více času. Pod jeho vyjádřením se následně objevily reakce typu; pracujete na kill-streacích? I na toto jsme dostali odpověď.

Kill-streaky máme v plánu, nicméně nevyjdou společně s hrou, ale o něco později. K XDefiant se vyjádříme v následujících dnech.


XDefiant je online akční střílečka vyvíjená společností Ubisoft, která kombinuje různé postavy z franšíz jako Tom Clancy's Splinter Cell, Ghost Recon, The Division a Assassin's Creed. Hráči se účastní intenzivních multiplayerových bitev v různých režimech a prostředích, více se dozvíte na oficiálních stránkách hry.

A jak to teda bude s datem vydání? V současné době by stále měla “platit” informace, že XDefiant vyjde nejpozději 31. března 2024, jelikož to je ale za pár dnů, určitě bychom s ní nepočítali. Hra je v plánu na PC a konzole PlayStation a Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama