XDefiant naplánoval další beta test, odstartuje už v pátek
i Zdroj: Ubisoft San Francisco
XDefiant Novinka XDefiant naplánoval další beta test, odstartuje už v pátek

XDefiant naplánoval další beta test, odstartuje už v pátek

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 4. 2024 07:00

Jestliže vás bavila multiplayerová hra XDefiant, potom zbystřete. Ubisoft San Francisco chystá další betaverzi. Ta odstartuje již tento víkend, podrobnosti v článku.

Reklama

Teprve nedávno jsme o XDefiant bavili, spekulovalo se, že by hra, která překvapivě velmi uspěla v betaverzích, mohla být zrušena. Ubisoft celkem rychle zareagoval a oznámil, že se vydání trošku opozdí, hra zkrátka potřebuje trochu více času a rozhodně nebyla zrušena.

Pobočka Ubisoft San Francisco, která na multiplayerové, arénové hře pracuje, právě oficiálně uvedla, že již od 19. do 21. dubna 2024 proběhne jeden z dalších testů. Toho se budou moct zúčastnit všichni hráči, kteří vlastní účet na platformě Ubisoft Connect (PC), PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Jde pouze o zátěžový test, veškerý nahraný postup se tak účet neuloží a při vydání verze 1.0 budeme hrát od začátku. Dobrou zprávou navíc je, že hru můžete začít stahovat už nyní a připravit se tak na spuštění.

XDefiant

XDefiant je online akční střílečka vyvíjená společností Ubisoft, která kombinuje různé postavy z franšíz jako Tom Clancy's Splinter Cell, Ghost Recon, The Division a Far Cry. Hráči se účastní intenzivních multiplayerových bitev v různých režimech a prostředích. Hra zažila velmi úspěšný beta testování, přičemž někteří hráči dokonce mluvili o tom, že by mohlo jít o velkého konkurenta série Call of Duty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama