WB Games se nepoučí: Nadále chce více live-service a free-to-play her
i Zdroj: Warner Bros. Games
Suicide Squad Novinka WB Games se nepoučí: Nadále chce více live-service a free-to-play her

WB Games se nepoučí: Nadále chce více live-service a free-to-play her

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 3. 2024 13:00

Mysleli jste si, že po neúspěchu Suicide Squad společnost WB Games přehodnotí své plány? Nikoliv, chystají další live-service i free-to-play hry. Máme vyjádření ředitele.

Reklama

Generální ředitel global-streamingu ve společnosti WB Games, JB Perrette, se zúčastnil konference, kde se vyjádřil k připravovaným projektům a řekl něco málo k aktuálním plánům. Ty pravděpodobně po prodejním neúspěchu hry Suicide Squad: Kill the Justice League většinu hráčů překvapí. 

Suicide Squad nenaplnilo naše očekávání, uvedlo WB Games
i Zdroj: Rocksteady Studios

Suicide Squad nenaplnilo naše očekávání, uvedlo WB Games

Suicide Squad: Kill the Justice League přichází o další stovky hráčů. Ve špičce už nehraje ani 1000 lidí. Není tak divu, že…

26. 2. 2024 08:00

Dále se zaměříme na živé služby a free-to-play hry. Namísto pouhého vydání hotových konzolových her se zaměříme na vytváření živých služeb kolem franšíz jako je Hogwarts Legacy nebo Harry Potter. Tyto služby umožní hráčům žít, pracovat a budovat si své herní světy. Máme jedinečné značky a strategický investiční plán, který nás podpoří při budování našeho podnikání. Věříme, že herní průmysl zažije v následujících letech významný růst.”

Pokud bychom měli na jeho vyjádření zareagovat: Live-service hry jsou v případě některých značek skvělé, nicméně doslova příběhové hry, kterými jsou například Suicide Squad: Kill the Justice League, Hogwarts Legacy nebo Batman, tyto prvky akorát ničí. Všemožné tabulky k zakoupení vybavení za herní měnu, skiny apod., to zkrátka do podobných “filmových” her nepatří, viz například velký neúspěch právě zmíněného Sebevražedného oddílu. A co si o tom myslíte vy? Dejte nám vědět.

Přímo pod WB Games v současné době vznikají Harry Potter: Quidditch Champions, o kterém jsme mimochodem dlouho neslyšeli nebo příběhová adventura Wonder Woman. Nedávno se navíc objevil náznak, že by snad mohla pomalu vznikat také open-world hra Superman. Někde v dálce se pak chystý Hogwarts Legacy 2, LEGO: Harry Potter a nový Mortal Kombat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama