Vývojáři Diabla 4 nepřímo potvrdili existenci tajného kravího levelu
i Zdroj: Blizzard Entertainment
Diablo 4 Novinka Vývojáři Diabla 4 nepřímo potvrdili existenci tajného kravího levelu

Vývojáři Diabla 4 nepřímo potvrdili existenci tajného kravího levelu

Richard Šimáček

Richard Šimáček

6. 11. 2023 08:00

IGN mělo na BlizzConu 2023 možnost mluvit s producentkou Diabla 4 Tiffany Watovou a zástupcem ředitele hry Joem Piepiorou, ti nepřímo potvrdili, že kraví úroveň v Diablu 4 skutečně existuje. Hráči již dříve našli náznaky její existence.

Reklama

Od začátku 2. sezóny hry Diablo 4 učinili hráči velký krok k vyřešení záhady kravího levelu, kvůli které hráči v této nejnovější hře donekonečna pátrají po městské legendě, která se stala vzpomínkou na úroveň Diabla.

Jak se ukázalo, hráči mohou získat tři "předměty velkého významu," a to vždy po jednom, pokud zabijí 666 krav. Hráči mohou získat pouze jednu z těchto relikvií za týden, ale zdá se, že všechny tři lze použít k výrobě klíče k přístupu do Forlorn Hovel, což je místo, o kterém se mnozí domnívají, že se v něm skrývá nepolapitelný portál do kraví úrovně Diabla 4.

Vývojáři sdělili, že pokud hráči našli nějaké předměty při své výpravě za kraví úrovní, ať si je nechají a dají je mimo svůj inventář, aby o ně nepřišli. Tím nepřímo potvrdili existenci kravího levelu.

I když si na úplné rozluštění této záhady kraví úrovně budeme muset ještě počkat, Blizzard prozradil, že první rozšíření Diabla 4 se bude jmenovat "Vessel of Hatred" a že dorazí koncem roku 2024. O rozšíření jsme se zatím příliš mnoho nedozvěděli, ale bude se odehrávat v regionu zvaném Nahantu a bude se týkat osudu Mefista a jeho plánů ohledně Sanctuary. Kromě toho bude obsahovat zbrusu novou, dosud neviděnou hratelnou postavu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama