Vývojáři Cities: Skylines 2 říkají, že nevydají žádné placené DLC, dokud neopraví problémy s výkonem hry
i Zdroj: Colossal Order
Cities: Skylines 2 Novinka Vývojáři Cities: Skylines 2 říkají, že nevydají žádné placené DLC, dokud neopraví problémy s výkonem hry

Vývojáři Cities: Skylines 2 říkají, že nevydají žádné placené DLC, dokud neopraví problémy s výkonem hry

Richard Šimáček

Richard Šimáček

7. 11. 2023 10:00

Studio Colossal Order se zavázalo, že nevydá placené DLC pro Cities: Skylines 2, dokud nebudou ostře kritizované problémy s výkonem "opraveny podle našich standardů". Hra od vydání trpí špatným výkonem na velkém množství PC sestav.

Reklama

Colossal Order a vydavatel Paradox Interactive učinili bezprecedentní krok a před uvedením hry na trh varovali potenciální kupce, že "nedosáhli výkonu hry, na který jsme se zaměřili", ale pak ji přesto vydali, protože "vydat ji nyní je nejlepší cesta vpřed". V následujících týdnech vývojáři z Colossal Order pokračovali ve vylepšování Cities: Skylines 2 a nyní na aktualizaci z minulého týdne navázali novým blogem, v němž podrobně popisují některé z chystaných změn.

V blogu generální ředitelka Colossal Order Mariina Hallikainenová na úvod vyzvala hráče Cities: Skylines 2, aby se soustředili na "konstruktivní kritiku" a vyhýbali se útokům na ostatní fanoušky poté, co reakce na nedávné odstranění "urážlivé" reklamy ve hře zaměřené na fiktivní společnost Spasm Electronics, která využívala zvukové efekty zlehčující podle některých záchvaty, "zašly trochu daleko".

Jinde Hallikainen poznamenala, že problémy s vyvážením týkající se sběru odpadků ve městech jsou v současné době v hledáčku vývojářů, a potvrdila, že nedávno zdůrazněná chyba – která způsobovala, že města generovala "šílené množství opuštěných smeček psů" – bude bohužel řešena až v příštím patchi.

Na závěr přislíbila, že studio "nevydá nový placený obsah pro Cities: Skylines 2 dříve, než budou zbývající problémy s výkonem opraveny podle našich standardů". Není jasné, jaká přesně může být hranice standardů vývojáře, vzhledem k tomu, v jakém stavu hru vývojáři vydali, tak jsou tyto standardy poněkud diskutabilní. Doufejme, že přijde nějaké výrazné zlepšení, než Paradox začne ždímat peněženky spotřebitelů nekonečnými placenými DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama