Vývojář Scott Miller potvrdil plány pro Max Payne 4
i Zdroj: Remedy Entertainment / Rockstar Games
Novinka Vývojář Scott Miller potvrdil plány pro Max Payne 4

Vývojář Scott Miller potvrdil plány pro Max Payne 4

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 10. 2023 14:00

Už jste někdy slyšeli o "The Heat of Max Payne"? Určitě ne, nicméně mělo jít o název pro třetí díl Maxe, který pomalu chystalo studio Remedy. A jak nedávno prozradil Scott Miller, v plánech byl i 4. díl.

Reklama

Producenta Scotta Millera pravděpodobně znát nebudete, dříve však byl součástí talentovaného studia Remedy Entertainment, kde se výrazně podepsal pod populární sérii Max Payne. Na Twitteru (X) se nedávno vyjádřil k Max Payne 3, o který se však bohužel, v roce 2012 postaralo Rockstar Games.

Pro Maxe Payna jsme chystali 4 díly. Třetí, který připravil Rockstar ale neměl nic společného s tím, jaká byla naše vize v Remedy,

odpověděl Scott na otázku, zda Max Payne 3 měl něco společného s plány Remedy. Dodal, že třetí díl se ani neměl jmenovat Max Payne 3, jak jej dnes známe, ale The Heat of Max Payne. Vše se pak mělo odehrávat v letním období.

Plány byly i pro Max Payne 4..

Nějaké plány pro 4. díl byly, vše se mělo odehrávat v jedné z částí New Yorku. Scott Miller jen dodal, že třetí ani čtvrtý díl neměly přibližná data vydání, tvůrci prý potřebovali po Max Payne 1 a 2 pauzu. Je velká škoda, že nikdy neuvidíme zrealizovaný 4. díl přímo od Remedy. Snad se o to postará alespoň Rockstar.

V současnosti Rockstar Games, který vlastní značku Max Payne, pravděpodobně nemá plány pro možné pokračování. Každopádně i tak se mají fanoušci Maxe na co se těšit. Už za pár let dorazí již připravovaná kolekce Max Payne 1&2 Remake, kterou připravuje přímo Remedy.

Vývoj Max Payne 1&2 Remake naplno odstartuje po vydání Alan Wake 2
i Zdroj: Remedy Entertainment

Vývoj Max Payne 1&2 Remake naplno odstartuje po vydání Alan Wake 2

Max Payne 1&2 Remake je sice oznámený už více než rok, přesto o něm nevíme prakticky nic. A ještě asi nějakou dobu nic vědět…

2. 10. 2023 15:00
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama