Vývoj dalšího Cyberpunku odstartuje v roce 2024
i Zdroj: CD Projekt RED
Novinka Vývoj dalšího Cyberpunku odstartuje v roce 2024

Vývoj dalšího Cyberpunku odstartuje v roce 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 6. 2023 08:30

Na pokračování Cyberpunk 2077 si počkáme minimálně do roku 2027, vývoj totiž pořádně ještě neodstartoval - studio se na něj vrhne pravděpodobně až po dokončení nového The Witcher.

Reklama

Polský gigant CD Projekt RED už v říjnu minulého roku nastínil své plány do budoucna a dalších let. Během speciální akce jsme se mimo jiné dozvěděli o několika chystaných hrách ze světa The Witcher, ale také Cyberpunku - právě ten studio označilo jako Project Orion. V tu dobu jsme nevěděli absolutně nic o stavu vývoje, věděli jsme pouze fakt, že prioritou je plnohodnotný díl Zaklínače.

Dnes už z oficiálních zdrojů víme, že druhý díl Cyberpunku přijde do úvodní fáze vývoje až v průběhu roku 2024, což vlastně znamená, že se hry dočkáme nejdříve až za několik let. Když pak vezmem v potaz, že vývoj půjde dle plánu - dorazí nejdříve v roce 2027, zcela jistě bychom jej očekávali ještě na aktuální generaci konzolí PlayStation 5 a Xbox Series.

Orion je kódové označení pro naši další hru Cyberpunk, která posune sérii Cyberpunk dále a bude pokračovat v potenciálu tohoto vesmíru

Jak jsme již zmínili, studio CD Projekt RED aktuálně připravuje další trologii série The Witcher, oznámení nového dílu nebude daleko. Nicméně nepočítejte s Geraltem, hlavní postavou má být někdo úplně jiný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama