Vyšel nový gameplay pro hru Dune: Awakening. Nechybí v něm ani ukázka vozidel
i Zdroj: Funcom
Dune: Awakening Novinka Vyšel nový gameplay pro hru Dune: Awakening. Nechybí v něm ani ukázka vozidel

Vyšel nový gameplay pro hru Dune: Awakening. Nechybí v něm ani ukázka vozidel

Richard Šimáček

Richard Šimáček

4. 3. 2024 21:00

Norské studio Funcom vydalo nový gameplay pro hru Dune: Awakening. V něm můžeme vidět parádní grafiku a všudypřítomnou poušť. Nechybí ani mnoho různých vozidel.

Reklama

Studio Funcom vypustilo do světa nový gameplay na hru Dune: Awakening. Už jen z prvních pár záběrů je vidět, že je hra skvěle zpracovaná, a v samotné ukázce vlastně nic nechybí – je v ní písečný červ. Mnoho různých vozidel včetně ovladatelné ikonické helikoptéry Ornithopter. Dokonce můžeme vidět i různé těžké zbraně účinné proti vozidlům.

Nechybí ani ukázka toho, jak se budou těžit různé suroviny, a na konci vidíme epickou bitvu s mnoha hráči a vozidly. Hra Dune: Awakening by měla být MMO RPG s otevřeným světem, takže možností tu bude nespočet.

V traileru jsme mohli například vidět ukázku toho, jak se staví základna, nebo prozkoumávání starodávných nalezišť artefaktů.

Hra je momentálně ve fázi uzavřeného beta testu, a vývojáři uvažují o tom, že do testování pustí více lidí, ale rozhodně nechtějí vývoj hry uspěchat.

Bohužel, hra nemá žádné stanované datum vydání. Ví se jen to, že vyjde na PC, PS5 a Xbox Series X/S. Je možné, že hra dorazí dříve, třeba v režimu early access.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama