Vyšel fanouškovský Warcraft 2 Remake, první část je ke stažení zdarma
i Zdroj: Blizzard Entertainment
Novinka Vyšel fanouškovský Warcraft 2 Remake, první část je ke stažení zdarma

Vyšel fanouškovský Warcraft 2 Remake, první část je ke stažení zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 1. 2024 13:00

Warcraft: Chronicles of the Second War je zhruba 4 roky očekávaný remake fantastického Warcraft 2. A pozor, první část je již ke stažení zdarma.

Reklama

Moderský vývojářský tým LoreCraft Designs oznámil práce na remaku Warcraft 2 již v roce 2020. Už v tu dobu dokonce byl hratelný, nicméně k dispozici pro veřejnost je až nyní. Remake pod názvem Warcraft: Chronicles of the Second War byl vytvořen v enginu, který pohání Warcraft 3: Reforged a v následující době bude vycházet po částech. První z nich je venku a zdarma. Stáhnout si ji můžete na stránkách HiveWorkShop.

Ačkoliv je zmíněná první část zdarma, je samozřejmě potřeba vlastnit originální Warcraft 3: Reforged, to aktuálně seženete za necelých 800 Kč ve standardní edici. Tvůrci nezapomněli ani na HW specifikace. Abyste s hrou neměli problémy, je potřeba vlastnit Windows 10/11 (64 bit), procesor Intel Core i7 a grafiku GTX 1080 nebo lepší.

Pokud si právě nemůžete z nějakého důvodu přehrát přiložený trailer, připravili jsme pro vás alespoň galerii o pár screenshotech. Vypadají parádně, co myslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama