Vybavte se na podzimní sezónu pořádnými herními stroji MSI
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Vybavte se na podzimní sezónu pořádnými herními stroji MSI

Vybavte se na podzimní sezónu pořádnými herními stroji MSI

Komerční sdělení
28. 10. 2023 15:00

Letošní rok je na vydařené hry opravdu plodný. Po Diablu IV a Baldur's Gate 3 přichází například skvělé DLC do Cyberpunku 2077, Assassin’s Creed nebo Alan Wake 2. Tyhle pecky si rozhodně chcete zahrát na nejvyšší detaily, a pokud váš počítač nestíhá, je ideální čas na upgrade.

Reklama

Doporučování jedné herní sestavy pro všechny je samozřejmě nesmysl. Naštěstí má MSI v portfoliu hned několik řad a jedna z nich jistě padne do oka i vám. Začít můžeme u herních strojů MAG. Ty potěší zejména šetřivé hráče sbírající jeden titul ve slevě za druhým. Série MAG se totiž zaměřuje na odolné a spolehlivé herní mašiny, které vydrží řadu let. Nemusíte se tedy bát, počítač MSI MAG tu s vámi bude i u vydání Half-Life 3. Tedy alespoň doufáme.

Konkrétně můžeme doporučit MAG Infinite S3 s Nvidia GeForce RTX 4060 a RTX 4060 Ti. Nová generace RTX série 40 přináší například lepší Ray Tracing a hlavně DLSS 3. Tato technologie dokáže výrazně navýšit počet snímků za sekundu díky generování framů pomocí umělé inteligence. Jde o technologii exkluzivní pro aktuální řadu Nvidia grafik, proto se investice do aktuálního stroje vyplatí více než kdykoliv předtím.

Jednotlivé konfigurace MAG Infinite S3 se liší cenovkou i výkonem. Volit můžete mezi stroji s Intel Core i5 a i7. Ve všech případech dostanete herní stroj vybavený čipsetem H610 a bezdrátovou konektivitou obsahující WiFi a Bluetooth. Můžete si tím pádem snadno připojit třeba bezdrátový ovladač.

Vybavte se na podzimní sezónu pořádnými herními stroji MSI
i Zdroj: Spite.cz

Výkonem bude tento počítač plně dostačovat na hraní esportových titulů a všech her při Full HD rozlišení. Na vysoké detaily si užijete novou Forzu nebo rozšíření Phantom Liberty do Cyberpunku 2077.

Lepší požitek z hraní získáte při zvolení počítačů ze série MPG Infinite X2. Řada MPG se hodí pro hráče, kteří ocení nejen vysoký výkon, ale chtějí se svým strojem i trochu pochlubit. Doménou MPG je totiž stylový design a silný výkon. MPG Infinite X2 to dokazuje například osazeným vodním chlazením procesoru. To nejen vypadá na pohled velmi esteticky, ale zároveň efektivně chladí výkonné procesory od Intelu.

Vybavte se na podzimní sezónu pořádnými herními stroji MSI
i Zdroj: Spite.cz

Tento model konkrétně využívá all-in-one chladič s 240mm radiátorem osazeným na horní straně skříně. Decentní podsvícení pumpy dodává interiéru styl, což oceníte při pohledu skrze boční prosklený panel.

MPG Infinite X2 nabízí grafické karty Nvidia GeForce RTX 4070 a 4070 Ti. Výkonnostně tak počítač utáhne všechny hry na maximum i na QHD rozlišení. Další komponenty zahrnují procesory Intel Core i7 a i9 13. generace a lepší základní desku s čipsetem Z690. Vzhledem ke kombinaci procesorů s koncovkou KF, lepší desce a efektivnějšímu chlazení, se můžete pustit i do taktování a vytáhnout z tohoto počítače opravdové maximum.

Vybavte se na podzimní sezónu pořádnými herními stroji MSI
i Zdroj: Spite.cz

MSI nezapomnělo ani na lepší konektivitu. Nechybí tudíž WiFi 6E, 2,5Gb ethernet nebo USB-C 3.2 Gen 2x2 s rychlostí 20 Gb/s. Do skříně můžete vložit teoreticky až 8 disků, z toho polovinu do M.2 slotů. Místo na hry vám s tímto strojem prostě nedojde.

Nejnáročnější uživatelé by pak měli sáhnout po MEG Trident X2. Řada MEG se specializuje na prémiové hraní. Precizní a sofistikované zpracování je zde samozřejmostí. To ostatně dokazuje už samotná skříň u MEG Trident X2. Minimalistické geometrické křivky a efektní podsvícení doplňuje na přední straně externí dotyková obrazovka. Díky ní můžete snadno ovládat například podsvícení, zobrazit si počty snímků za sekundu, teploty komponent nebo upravit nastavení MSI monitoru.

Tím ovšem unikátní vlastnosti tohoto stroje nekončí. Chladící systém Silent Storm Cooling 3 disponuje dvěma oddělenými komorami, čímž přispívá k efektivnějšímu a tiššímu chlazení. Samozřejmě nechybí all-in-one vodní chlazení s 280mm radiátorem.

V útrobách nalezneme to nejlepší od Nvidie a Intelu. Konkrétně grafickou kartu Nvidia GeForce RTX 4080 a 4090 spárovanou až s procesor Intel Core i9 13900KF. Čipset Z790 znamená, že si můžete dopřát rozhraní PCIe 5.0, DDR5 RAM a zároveň M.2 rovněž s PCIe 5.0 rychlostí. Nezapomnělo se ani ultimátní konektivitu v podobě dvou ethernet portů a WiFi 6E.

Vybavte se na podzimní sezónu pořádnými herními stroji MSI
i Zdroj: Spite.cz

Osazení špičkových komponent znamená, že si vychutnáte hraní na ultra i při rozlišení 4K. S tímto strojem budete plně připraveni na nejlepší hry nejen letošního podzimu, ale i na další roky.

Zbývá zodpovědět poslední otázku. Proč kupovat sestavený počítač od MSI? Důvodů je hned několik. MSI si vyrábí celou řadu komponent včetně základních desek, chladičů na grafiky a procesory, zdroje i celé skříně. Herní počítače od MSI jsou tím pádem sladěné po stránce designu, softwaru i hardwaru. Zároveň na počítač získáte dvouletou záruku, nic vám však nebrání postupně upgradovat. Jde tak o jasnou volbu pro hráče vyžadující kvalitní a vyladěný herní stroj.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama