Vůbec poprvé můžeme vidět, jak se hraje na iPhone 15 Pro, Resident Evil: Village
i Zdroj: Capcom
Resident Evil: Village Novinka Vůbec poprvé můžeme vidět, jak se hraje na iPhone 15 Pro, Resident Evil: Village

Vůbec poprvé můžeme vidět, jak se hraje na iPhone 15 Pro, Resident Evil: Village

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 10. 2023 17:00

Skutečně iPhone 15 Pro dokáže rozjet AAA tituly ve vysokém rozlišení/60FPS a s podporou ray-tracingu? Na to možná odpovídá první dostupné video, které zachycuje první gameplay, tak bohaté nastavení celé hry Resident Evil: Village.

Reklama

Když společnost Apple letos představila iPhone 15 Pro, překvapivě se velká část akce věnovala herní sekci. Výkonnější verze, tedy Pro, v sobě skrývá zbrusu nový procesor A17 a novou grafickou kartu, díky kterým bychom si údajně měli zahrát AAA tituly v konzolové kvalitě, dokonce podporují ray-tracing při 60FPS. Je tomu ale skutečně tak? To prozradil vůbec první gameplay.

S videem přišel Datura Plays a na YouTube veřejnosti zaznamenal jak samotný gameplay, tak omrknul nastavení hry. Zde překvapivě narazíme na spousty důležitých možností, včetně nastavení rozlišení (až 2796 x 1290), a narazíme také na MetalFX, což je alternativou pro DLSS, popřípadě FSR. Resident Evil: Village vychází pro Apple iPhone 15 Pro již dnes.

Resident Evil: Village nebude jedinou AAA hrou, která se na iPhone 15 Pro objeví, již brzy očekáváme také Resident Evil 4 Remake, Assassin's Creed: Mirage nebo Death Stranding

Otázka na vás, jak se vám líbí gameplay výše? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama