Venku jsou podrobnosti o příběhu Terminator: Survivors
i Zdroj: Nacon Studio Milan
Terminator: Survivors Novinka Venku jsou podrobnosti o příběhu Terminator: Survivors

Venku jsou podrobnosti o příběhu Terminator: Survivors

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 3. 2024 10:00

Nacon Studio Milan se s fanoušky podělilo o detaily post-apokalyptické hry Terminator: Survivors. V jaké časové ose se celý příběh odehraje? A za koho budeme hrát?

Reklama

Před několika dny byl během konference Nacon Connect 2024 představen Terminator: Survivors. Nacon překvapil působivě pěkným trailerem. V tom se dvojice parťáků přeživších rozhodla prohledat okolní benzínku, kde nalezli poloprázdný kanystr. V tom je ale něco vyplašilo, byl to robot, kterého si však naštěstí nevšimli a v domnění, že šlo pouze o ptáky, bez újmy odjeli pryč. 

Studio Nacon Milan se s fanoušky ihned po závěru konference rozhodlo podělit o další podrobnosti. Díky nim zjišťujeme, že dvojice ještě pravděpodobně neví, že se kolem podobní roboti, nějaká organizace Skynet nebo Terminátor pohybují. Pojďme ale pěkně popořadě.

Příběh se odehrává v roce 2009, několik let po Soudném dni a je založen na prvních dvou filmech. Vše započne tradičně, jako téměř v každém post-apokalyptickém světě. Parta přeživších začne budovat základu, hledat předměty, zbraně pro obranu a myslet se musí také na dostatek vody a jídla. 

Jak už to ale bývá, ne všichni přeživší bývají přátelští a mohou vás vidět jako snadný cíl, který oberou do posledního, a vůbec jim nedělá problém vám ublížit. Postupně ale začínáte zjišťovat, že kolem vás nejsou pouze lidé, ale také společnost Skynet - tudíž, začnou se kolem vás objevovat roboti, včetně Terminátora.

Venku jsou podrobnosti o příběhu Terminator: Survivors
i Zdroj: Nacon Studio Milan

Děj se odehrává v doposud časově neprozkoumané ose světa Terminator, stejně tak příběh nebo osob těchto přeživších, o kterých jsme ještě v žádném z filmů neslyšeli, chybět však nebude zmínka o Johnu Connorovi (syn známé Sarah Connorové). 

Těšit se pak můžeme na rozlehlý otevřený svět, kde jak jsme zmínili výše, budeme hledat důležité zásoby pro nás a partu přeživších nebo zdroje pro vylepšování základny.

Venku jsou podrobnosti o příběhu Terminator: Survivors
i Zdroj: Nacon Studio Milan

Terminator: Survivors je FPS sólo/kooperativní hrou, která odstartuje svoji early access verzi již 24. října 2024. Prozatím byla oznámena pouze PC verze, nicméně později jistě s vydáním verze 1.0 dorazí také na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Pokud vás zajímají i další podrobnosti, pak sledujte hru v našem katalogu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama