Vedoucí vývojář hry Star Wars Jedi: Survivor opouští studio a zakládá nové
i Zdroj: Respawn Studio
Novinka Vedoucí vývojář hry Star Wars Jedi: Survivor opouští studio a zakládá nové

Vedoucí vývojář hry Star Wars Jedi: Survivor opouští studio a zakládá nové

Richard Šimáček

Richard Šimáček

13. 3. 2024 08:00

Stig Asmussen má na svědomí dvě nejlepší Star Wars hry od EA. Rozhodl se ale opustit studio Respawn a založit si vlastní studio, ve kterém bude vyvíjet singleplayer hru.

Reklama

Nad pokračováním oblíbené a kvalitní hry Star Wars Jedi: Survivor se stahují mračna. Studio Respawn totiž opustil vedoucí vývojář Stig Asmussen, který měl na svědomí jak Star Wars: Fallen Order, tak i novější díl Jedi: Survivor. Další díl by ale i tak měl být v plánu.

Primární důvod, proč Stig Asmussen Respawn opustil, je volná ruka nad tím, jak výsledné hry budou vypadat, a proto si založil vlastní studio s názvem Giant Skull.

První hrou tohoto studia by měla být nová prémiová akční adventura z pohledu třetí osoby pro jednoho hráče s velkolepým příběhem.

Studio chce v rámci hry vytvořit autentický nový svět s velkým důrazem na detaily a příběh. Hra by rozhodně neměla působit jednoduše a genericky. Na výsledek si ale budeme muset ještě několik let počkat. Momentálně ve studiu pracuje 30 vývojářů z různých studií, najdou se tam i tací, co pracovali na Fortnitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama