Ve vývoji je nový díl Jurského světa. Vyjde nejspíše už příští rok
i Zdroj: Universal Pictures
Filmy a seriály Novinka Ve vývoji je nový díl Jurského světa. Vyjde nejspíše už příští rok

Ve vývoji je nový díl Jurského světa. Vyjde nejspíše už příští rok

Richard Šimáček

Richard Šimáček

23. 1. 2024 11:00

Studio Universal pracuje na novém filmu ze série Jurský svět. Scénář napíše David Koepp a výkonným producentem bude Steven Spielberg. Film by měl začít zcela novou dějovou linku.

Reklama

Studio Universal Pictures možná příští rok uvede nový film ze série Jurský svět. Společnost Universal potvrdila, že Steven Spielberg bude prostřednictvím společnosti Amblin Entertainment působit jako výkonný producent a David Koepp jako scenárista filmu.

Koepp je s touto sérií dobře obeznámen, neboť se podílel na scénáři k původnímu filmu Jurský park z roku 1993 a napsal scénář k jeho pokračování Ztracený svět: Jurský park. Společnost Universal navíc potvrdila, že Frank Marshall a Patrick Crowley se pod film podepíší také jako producenti.

Portál Hollywood Reporter uvádí, že tento nový film zahajuje novou éru Jurského světa. Původní trilogie Jurský park byla uvedena v letech 1993 až 2001. Po úspěchu Jurského světa vznikla dvě pokračování: Jurský svět: Padlé království z roku 2018 a Jurský svět: Dominion z roku 2022. Tento nový film Jurský svět by měl sloužit jako začátek zcela nové dějové linky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama