Válka na Ukrajině: Zkušenosti ze hry vojákovi pomohly zničit ruský tank T-90M
i Zdroj: Spite.cz / S využitím Copilot
Novinka Válka na Ukrajině: Zkušenosti ze hry vojákovi pomohly zničit ruský tank T-90M

Válka na Ukrajině: Zkušenosti ze hry vojákovi pomohly zničit ruský tank T-90M

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 1. 2024 09:00 6

Ukrajinský tankista si s přehledem poradil s ruským tankem T-90M. Výpověď po zdařeném útoku mladého tankisty pomalu oblétá Twitter. K úspěchu mu pomohly zkušenosti z her.

Reklama

Válka na Ukrajině, to je zkrátka ostře sledovaná událost, která bohužel trvá již bez mála dlouhé dva roky. Vše odstartovalo 24. února 2022, kdy Rusko napadlo suverénní stát Ukrajinu. Situace kolem Ukrajiny a Ruska se i nadále nelepší a oba státy neustále válčí. My se v tom však nechceme příliš hrabat, od toho jsou tu jiná média, která nás denně dostatečně zásobují novinkami. Co nás ale zaujalo, byl rozhovor s ukrajinským “tankistou”, kterému se podařilo svým bojovým vozidlem pěchoty (IFV) americké výroby M2 Bradley vyřadit pravděpodobně nejlepší ruský tank T-90M

Reportérka tamních televizních novin TCH se posádky po úspěšném útoku ptala, jak se jim to povedlo a co všechno za útokem stálo. Výpověď mladého tankisty vás dostane. “Jsem hráč tankových her a dobře si pamatuji, kde má model T-90M slabiny,” řekl přímo na kameru s úsměvem mladý tankista. Na rozhovor po útoku se můžete podívat v přiloženém videu. Níže pak přímo záběry, kdy ruský T-90M definitivně dojezdí.

Hry s tanky aktuálně neustále patří mezi nejpopulárnější free-to-play hry. Zmínit musíme především World of Tanks od Wargaming studia nebo War Thunder od Gaijin. Rozhodně ale nesmíme zapomenout na připravovanou ambiciózní českou hru Panzerkampf, která vzniká pod studiem Krieg Games. Více informací se dočtete přímo na kartě hry. Níže už video ze zmíněného útoku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama