V obchodě Nintendo se objevila nová hra Burnout. Nemá však nic společného s původní sérií
i Zdroj: GameToTop Corp
Novinka V obchodě Nintendo se objevila nová hra Burnout. Nemá však nic společného s původní sérií

V obchodě Nintendo se objevila nová hra Burnout. Nemá však nic společného s původní sérií

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 11. 2023 18:00

Pozor na to, co kupujete. Na konzole Nintendo Switch vyšla zbrusu nová "Burnout" hra a stojí jen 3 dolary. Jenže nemá nic společného s Electronic Arts, a zdaleka nedosahuje kvalit dnešních her. Zdá se, že někdo měl chuť se přiživit na slavné sérii.

Reklama

Hráči s konzolí Switch mohli být překvapení, když v uplynulých hodinách v obchodě objevili zbrusu novou hru “Burnout” za pouhé 3 dolary. Nejnovější Burnout hra ze série (remaster z roku 2018) totiž stále drží cenu a prodává se za 30 dolarů. Novinka v žádném případě nepatří do portfolia EA, za hrou stojí studio GameToTop Corp.

Odstartuje se tím nová kauzička? Nebylo by překvapením, kdyby hra na úkor společnosti Electronic Arts brzy zmizela z oficiálních obchodů, jistě totiž zasahuje do autorských práv. Zdá se, že Nintendo do svého obchodu pustí kdejaký okopírovaný nesmysl. Nedávno se to samé řešilo v případě hry The Last Hope, kdy šlo o tragickou kopírku slavného The Last of Us. Pozor tedy, co kupujete, velmi jednoduše můžete přijít o 3 dolary.

Galerie nové “Burnout” hry

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama