Unikly gameplay záběry z multiplayerové hry Spider-Man: The Great Web
i Zdroj: Incomniac Games
The Great Web Novinka Unikly gameplay záběry z multiplayerové hry Spider-Man: The Great Web

Unikly gameplay záběry z multiplayerové hry Spider-Man: The Great Web

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 3. 2024 13:30

Dříve chystaný multiplayerový projekt Spider-Man: The Great Web od Insomniac Games, o tom už jsme několikrát psali. Nicméně dnes tu máme rovnou gameplay trailer.

Reklama

V prosinci roku 2023 se pro Insomniac Games nevyvíjel příliš dobře. Po útoku hackerské skupiny uniklo z jejich studia mnoho interních dokumentů, které odhalily mnoho důležitých informací. Mezi nimi byly i záběry z hry, kterou dodnes nikdo oficiálně neoznámil, jako například Marvel's Spider-Man: The Great Web. Nejprve šlo jen o několik konceptů, ale později se objevila celá galerie screenshotů a dokonce i kompletní trailer s úžasnou kvalitou.

Upoutávka na tuto hru představuje možnost spolupráce, kdy až pět hráčů může hrát současně. Kromě ovládání Spider-Mana mohou hráči také zvolit postavy jako Spider-Gwen, Spider-Man 2099 a dokonce i Venom. Hra měla být pojata stylem live-service, kterou by Insomniac podporoval mnoho let. Proč nakonec došlo ke zrušení nevíme, pravděpodobně Sony v rámci restrukturalizace usoudila, že všichni budou věnovat jistotě a tou je v případě Insomniac Wolverine nebo Spider-Man 3.

Zdroj: Streamable.com

Bohužel se však ukázalo, že hra byla zrušena, znovu nejde o oficiální oznámení, s informací koncem minulého roku přišel důvěryhodný novinář Jason Schreier, když řekl: 

Multiplayerová hra Spider-Man byla dávno zrušena

Jak se vám přiložené video líbí? Dejte nám vědět do komentáře, rádi uslyšíme, co byste také řekli na podobnou multiplayerovou hru. Do světa Spider-mana se však můžete pustit klidně hned, navíc lze sehnat ve slevě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama