Unikl vzhled hlavního menu z hry Assassin's Creed: Red?
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Unikl vzhled hlavního menu z hry Assassin's Creed: Red?

Unikl vzhled hlavního menu z hry Assassin's Creed: Red?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 4. 2024 11:00

Blíží se oficiální oznámení hry Assassin's Creed: Red. Ještě než k němu ale dojde, tu máme jeden z dalších možných úniků. Tentokrát můžeme vidět podobu hlavního menu.

Reklama

Letos, nejpozději však v březnu 2025 bychom se měli dočkat dalšího velkého dílu ze série Assassin's Creed. Na řadě bude hra s označením Red, zdali nakonec s tímto názvem i vyjde, se dozvíme v následujících týdnech, maximálně měsících. O hře už toho víme relativně dost, podíváme se do brutálního feduálního Japonska, kde se ujmeme hned dvou hlavních postav, muže a ženy. Ty ostatně můžeme vidět i na přiloženém obrázku níže. Jeho pravost však nelze ověřit. Obrázek (údajný screenshot) z Assassin's Creed: Red již několik hodin koluje po zahraničních fórech. 

Na obrázku bychom měli vidět hlavní menu hry, níže si lze všimnout i informace, která by mohla zmiňovat, že jde o rozpracovanou verzi z Xbox Series X. Do vydání se ale samozřejmě může vše změnit, obrázek tedy berte, prosím, s rezervou.

Unikl vzhled hlavního menu z hry Assassin's Creed: Red?
i Zdroj: Ubisoft

Assassin's Creed: Red

Titul je vyvíjen studiem Ubisoft Quebec, které stojí za úspěšným Assassin’s Creed Odyssey. Assassin’s Creed: Red se stane prestižním vlajkovým titulem a nabídne nám masivní otevřený svět. Hra se odehrává v období Edo, což je období mezi lety 1600 a 1868. Očekáváme, že nám umožní prozkoumat jedno z nejvíce očekávaných prostředí – starověké Japonsko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama