Unikají obrázky z neoznámeného projektu Escape from New York
i Zdroj: Slipgate Ironworks
Novinka Unikají obrázky z neoznámeného projektu Escape from New York

Unikají obrázky z neoznámeného projektu Escape from New York

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 3. 2024 12:00

Internetem od dnešního rána koluje galerie obrázků, které údajně pocházejí z neoznámeného projektu Escape from New York. Půjde o adaptaci známého filmu z roku 1981?

Reklama

Před několika málo hodinami se na Redditu objevila galerie obrázků, která údajně patří chystanému projektu studia Slipgate Ironworks. To už nějakou dobu na svoji hru láká prostřednictvím webových stránek, avšak bez jakýchkoliv detailů. Nicméně autor příspěvku, LongJonSilver, tvrdí, že jde o hru Escape from New York, která se inspiruje stejnojmenným filmem z roku 1981, kde jsme v hlavních rolích mohli vidět Kurta Russella nebo Lee Van Cleefa.

Galerie níže má pocházet z uniklé složky, ty každopádně dokazují, že se něco jako Útěk z New Yorku skutečně chystá. Na několika obrázcích můžeme dokonce vidět přímo obličej herce Kurta Russella. Na podrobnosti si budeme muset ještě chvíli počkat.

“New York budoucnosti je obrovským vězením, místem, kde si zločinci vytvořili svět s vlastními zákony. Právě sem se zřítí letadlo s prezidentem USA, jenž se stane rukojmím těchto lidí. Na jeho záchranu se vydává zkušený veterán Snake Plisken. Jeho mise nebude nijak jednoduchá a půjde mu o život!” Stojí v popisku filmu na CSFD.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama