Údajně se blíží odhalení hraného seriálu podle Assassin's Creed. Ten byl dříve oznámen ve spojení s Netflixem
i Zdroj: Ubisoft
Filmy a seriály Novinka Údajně se blíží odhalení hraného seriálu podle Assassin's Creed. Ten byl dříve oznámen ve spojení s Netflixem

Údajně se blíží odhalení hraného seriálu podle Assassin's Creed. Ten byl dříve oznámen ve spojení s Netflixem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 10. 2023 18:00

Máme za sebou spousty velkých i menších her Assassin's Ceed, brzy vyjde VR titul a už v příštím roce by měl dorazit hraný seriál ve spolupráci s Netflixem. Podle Flicker Cinema se blíží oficiální odhalení.

Reklama

Hraný seriál podle Assassin's Creed? Nic nového, Netflix oznámil svoji spolupráci s Ubisoftem v už před třemi lety. Od té doby se internetem ohledně seriálu prohnala jediná informace, bohužel ta špatná. Vývoj měl koncem roku 2022 opustit velmi důležitý člověk, konkrétně talentovaný producent Jeb Stuart.

Už více než 10 let miliony fanoušků po celém světě pomáhají budovat značku Assassin's Creed do ikonické franšízy,“ řekl Jason Altman, ředitel Ubisoftu Film & Television - Los Angeles. "Jsme nadšeni, že tvoříme sérii Assassin's Creed s Netflixem, a těšíme se na vývoj další ságy ve vesmíru Assassin's Creed." Dočtete se na oficiálních stránkách.

V jaké fázi se natáčení seriálu nachází, není jasné, doufejme ale, že se na něm stále pracuje. Nutno připomenout, nejčastější datum premiéry se odhadovalo na rok 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama