Ubisoft vypíná online služby pro dalších 10 "starších" her, včetně Assassin's Creed 2 na PC
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft vypíná online služby pro dalších 10 "starších" her, včetně Assassin's Creed 2 na PC

Ubisoft vypíná online služby pro dalších 10 "starších" her, včetně Assassin's Creed 2 na PC

Richard Šimáček

Richard Šimáček

31. 10. 2023 09:00

Ubisoft "vyřazuje z provozu" online služby pro dalších 10 svých "starších" titulů, mezi kterými jsou například Assassin's Creed 2, Splinter Cell: Conviction a Trials Evolution. Servery se vypnou v lednu příštího roku.

Reklama

Vyřazení online služeb pro starší hry nebereme na lehkou váhu," napsal vydavatel v příspěvku na svých stránkách podpory. "Je to však také nutnost, protože technologie, která za těmito službami stojí, zastarává."

Celkem 10 her bude mít od 25. ledna příštího roku vypnuté online služeb. Na PC se to bude týkat her Assassin's Creed Revelations, Ghost Recon Future Soldier, Heroes of Might and Magic 4, NCSI, RUSE a Trials Evolution. Online služby budou vyřazeny také pro hry Assassin's Creed 2 a Splinter Cell: Conviction na Xbox 360, Assassin's Creed Liberation HD (Xbox 360 a PS3) a Assassin's Creed: Brotherhood (Mac).

Ve všech případech nebude od 25. ledna možné hrát multiplayer, propojovat účty Ubisoft ve hře ani využívat online funkce, a nebudou k dispozici odměny Ubisoft Connect.

Není to samozřejmě poprvé, co Ubisoft ukončil online podporu svých starších titulů. V červenci loňského roku oznámil, že stahuje 15 her (některé z nich jsou uvedeny na nejnovějším seznamu, i když pro jiné platformy), včetně Anno 2070, Far Cry 3, Splinter Cell: Blacklist a Rayman Legends. Hra Anno 2070 však dostala odklad poté, co se její tým zavázal "věnovat část svých vývojových zdrojů na modernizaci zastaralé infrastruktury online služeb hry Anno 2070".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama