Twisted Tower je nová akční střílečka, inspirovaná hrou Bioshock
i Zdroj: Atmos Games
Novinka Twisted Tower je nová akční střílečka, inspirovaná hrou Bioshock

Twisted Tower je nová akční střílečka, inspirovaná hrou Bioshock

David Vondráček

David Vondráček

6. 3. 2024 09:00

Říkali jste si někdy, jaká hra vznikne, když BioShock potká Willyho Wonku? Pak vězte, že indie studio Atmos Games přesně na takové hře pracuje. Vítejte v Twisted Tower.

Reklama

Hlavní postavou bude 18letý Tiny, který je už od dětství zamilovaný do dívky jménem Charlotte. Společně pak zbožňují show zvanou Twisted Tower, kterou pořádá miliardářský výrobce hraček, pan Twister. Tiny je nicméně zlomený, když se jeho osudová láska zasnoubí s jiným. O Charlotte se ale rozhodne bojovat, když se mu podaří najít das zlatý kupon, tedy v tomto případě sametový lístek v balíčku hraček, který mu umožnuje vstup do Twisted Tower a soutěžit nejen o slávu a 10 milionů dolarů, ale také o lásku své vyvolené. 

Ale je tu jeden velký problém. Tiny brzy zjišťuje, že Twisted Tower není až tak veselá věž, jak se na první pohled zdá a že cesta k vítězství je trnitější, než si vůbec kdy pomyslel. V samotné hře, kromě střílení nepřátel, nás čeká strašidelný příběh, ve kterém se budeme vyhýbat pastím, řešit puzzle nebo čelit děsivým nepřátelům inspirovaným dětskými představeními. Kromě toho budeme po cestě sbírat peníze, za které si budeme moci kupovat a vylepšovat zbraně. Kromě tajemství Twisted Tower se ale dost možná postavíme i minulosti vlastní.

"Bioshock se setkává s Willy Wonkou. Vylezte na herní show Twisted Tower! Každé smrtící patro má na výběr různé cesty, děsivé nepřátele na porážku a vodítka o vaší temné minulosti. Dokážete se dostat na vrchol a získat srdce lásky svého života?„ Takhle se o hře píše na Steamu. 

Twisted Tower oficiální datum vydání zatím nemá, mluví se však o druhé polovině letošního roku. Hra je v plánu prozatím pouze na PC a bez české lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama