The Finals si vyzkoušelo už v betaverzi více než 7,5 milionu hráčů
i Zdroj: Embark Studios
The Finals Novinka The Finals si vyzkoušelo už v betaverzi více než 7,5 milionu hráčů

The Finals si vyzkoušelo už v betaverzi více než 7,5 milionu hráčů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 11. 2023 12:00

The Finals má slušně našlápnuto. Nová free-to-play hra od Embark Studios přilákala jen do betaverze více než 7,5 milionu hráčů. Studio se pochlubilo na sociálních sítích. Plná verze by pak mohla vyjít ještě v letošním roce.

Reklama

Studio Embark na sebe může být po zásluze velmi pyšné, jejich první hru, The Finals, si už v betaverzi vyzkoušelo více než 7,5 milionu hráčů. A není divu, ačkoliv šlo pouze o betu, byla opravdu zábavná a sám jsem se do hry každý den, až do ukončení testu vracel.

Teď už nezbývá, než čekat, The Finals je stále naplánované na letošní rok, což by vzhledem k celkem šlušné betě mohlo vyjít. Osobně jsem narazil na pár bugů, přičemž pouze jeden jediný nám nedovolil pokračovat v hraní, cash v podobě velké kostky se nám propadl do země a už se nikde neobjevil. Hra vyjde jako free-to-play ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

The Finals se čistě PvP hrou, kde se tři týmy po třech účastní “reality show” - hlavním cílem je nasbírat co nejvíce peněz. Tým, který jako první nasbírá 20 tisíc dolarů, vítězí. Ve hře narazíte na spousty druhů zbraní, perků, skinů a dalších předmětů. Co se pak hráčům líbí nejvíce? Rozhodně propracovaná destrukce, kde není problém, aby spadl 6patrový dům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama