Sunkenland předvádí možnosti budování základen a primitivní zbraně
i Zdroj: Vector3 Studio
Sunkenland Novinka Sunkenland předvádí možnosti budování základen a primitivní zbraně

Sunkenland předvádí možnosti budování základen a primitivní zbraně

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 5. 2023 15:30

Vector3 Studio svůj youtubeový kanál zásobuje dalšími záběry ze své survival hry Sunkenland. Tentokrát nejde o gameplaye, ale přehlídku některých, v tomto případě základních primitivních zbraní a výstavbu vlastní základy.

Reklama

Sunkenland, který jsme si představovali v březnu, se předvádí na dalších záběrech. Jak již bylo řečeno výše, tentokrát nečekejme žádný akční trailer, studio Vector3 se zaměřilo na budování, klidně i obrovských pevností, v první řadě ale budeme moct postavit jen menší přístřešky, jak můžeme vidět ve videu.

A proč, že si vlastně budeme ty základny stavět? V tomto post-apokalyptickém, zatopeném světě nejsme totiž sami, je plný nepřátel, kteří denně hledají kořist v podobě zbraní či jídla a pití. A samozřejmě čím lepší základna, tím lepší obrana a především místo, kam si své nalezené či vytvořené předměty bezpečně ukryjeme. 

A jelikož nás kdykoliv mohou napadnout piráti, nebo dokonce mutanti, budeme potřebovat zbraně. Zatím co v oznamovacím traileru jsme mohli vidět různé samopaly či pušky, ze začátku nám budou muset stačit primitivní zbraně, jako obyčejný luk a šíp, kopí nebo sekyrky. Díky však nalezeným předmětům a zdrojům, si budeme moct pomalu vytvořit i lepší střelné zbraně, těm se věnují videa níže.

Sunkeland vyjde v předběžném přístupu už brzy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama