Studiu Supermassive Games unikly obrázky k připravovaným hrám
i Zdroj: Supermassive Games
Novinka Studiu Supermassive Games unikly obrázky k připravovaným hrám

Studiu Supermassive Games unikly obrázky k připravovaným hrám

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 3. 2024 10:00

Studio Supermassive Games, známé díky hrám jako Until Dawn nebo The Dark Pictures Anthology, pravděpodobně pracuje na více hrách, než nám bylo oznámeno. Unikají obrázky.

Reklama

Britské studio Supermassive Games, známé díky titulům jako Until Dawnnebo The Dark Pictures Anthology, nedávno přišlo o část svého personálu kvůli finanční krizi. Nedávná zpráva uvádí, že bylo propuštěno až 90 zaměstnanců. V rámci těchto změn měla uniknout složka z roku 2022, která obsahuje dvojici obrázků spojených s připravovanými hrami. I když na první pohled můžeme vidět velký časový rozdíl, není neobvyklé, že hry zahrnují různá historická období během jednoho vyprávěného příběhu.

V tuto chvíli samozřejmě není jasné, zdali jsou obě (nebo jedna) hry stále ve vývoji nebo o co se vlastně jedná. Nicméně byly označeny jako artworky a tak předpokládáme, že půjde o další hororové tituly. 

Studiu Supermassive Games unikly obrázky k připravovaným hrám
i Zdroj: Supermassive Games

Studio doslova specializované na hororové hry v současné době pracuje například na Little Nightmares 3, The Casting of Frank Stone nebo The Dark Pictures Anthology: Directive 8020. Nejblíže k vydání má třetí díl Little Nightmares na kterém pracují pod vydavatelstvím Bandai Namco.

Popis

Ve hře Little Nightmares 3 se s dvojicí Low a Alone musíš dostat pryč z Nicoty. Oba přátelé jsou uvězněni ve Spirále, pasti plné nebezpečných míst, a budou muset spolupracovat, aby přežili v nebezpečném světě plném přeludů a unikli ze spárů ještě větší hrozby číhající ve stínech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama