Striking Distance Studios údajně pracuje na Marvel hře, se zaměřením na jednu z postav Guardians of the Galaxy
i Zdroj: Eidos-Montréal Studio
Novinka Striking Distance Studios údajně pracuje na Marvel hře, se zaměřením na jednu z postav Guardians of the Galaxy

Striking Distance Studios údajně pracuje na Marvel hře, se zaměřením na jednu z postav Guardians of the Galaxy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 5. 2023 09:21

Na Redditu se objevil příspěvek, kde někdo pod nickem boringwithoutleaks tvrdí, že ve studiu Striking Distance (tvůrci The Callisto Protocol) vzniká hra ze světa Guardians of the Galaxy, nemělo by však jít o celý squad, ale zaměření na jednu z postav.

Reklama

Na čem aktuálně pracuje Striking Distance Studios? To popravdě nevíme, jistě dodělávají nějaké maličkosti ohledně hororu The Callisto Protocol, který vyšel v prosinci minulého roku. To, že se o hru starají potvrzují každou chvíli, vyšlo několik aktualizací nebo placené DLC. Kromě důležité podpory ale bez pochyb vzniká i nějaký nový projekt.

O tom údajně něco ví uživatel @boringwithoutleaks, který na Reddit hodil příspěvek, že Striking Distance pracují na Marvelovce. Konkrétně jde znovu o příběhovou hru pro jednoho hráče, která se zaměří na jednu z hlavních postav populárních Guardians of the Galaxy. O jakou se jedná neví, dokonce nechce prozradit svůj zdroj, a tak berte všechny informace s nadhledem. Jediné co prozradil je, že projekt nemá nic společného s Marvel's Guardians of the Galaxy od Eidos, novinka pak prý klade důraz na úpravy zbraní. Podle @boringwithoutleaks vývoj dokončil fázi konceptu.

A teď otázka na vás, jakou z postav byste v údajném projektu od Striking Distance chtěli? Je vysoce pravděpodobné, že se nebude jednat o Groota nebo Draxe. Vidíme to na Star-Lorda, Gamoru nebo Rocket Raccoona

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama