Startují předobjednávky PlayStation 5 verze Sea of ​​Thieves
i Zdroj: Rare Ltd
Sea of Thieves Novinka Startují předobjednávky PlayStation 5 verze Sea of ​​Thieves

Startují předobjednávky PlayStation 5 verze Sea of ​​Thieves

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 3. 2024 10:00

Ještě pár měsíců a na konzole PlayStation 5 dorazí jedna z nejlepších pirátských her, Sea of ​​Thieves. Microsoft již spustil předobjednávky všech tří dostupných variant.

Reklama

Microsoft Xbox rozšiřuje svůj dosah, postupně začíná nabízet některé ze svých dříve exkluzivních her na konkurenčních konzolích, zejména na Nintendo Switch a PlayStation 5. Jednou z těchto her, o které už víme delší dobu, je pirátské dobrodružství Sea of Thieves.

Od této chvíle si můžete předobjednat Sea of Thieves i na konzolích PlayStation 5. Standardní edice bude k dostání za 949 Kč. K dispozici budou také Deluxe Edition (1 189 Kč) a Premium Edition (1 429 Kč). Skvělou zprávou pak je, že se studio Rare zaměřilo na výhody ovladače DualSense a jeho přednosti. Sea of ​​Thieves bude na PS5 dostupné od 30. dubna 2024.

Sea of Thieves je akční dobrodružná videohra, ve které hráči přebírají roli pirátů, kteří prozkoumávají otevřený svět plný exotických ostrovů, legendárních pokladů a nebezpečných mořských dobrodružství. Hra je zaměřena na spolupráci mezi hráči a umožňuje vytváření posádek, plavby na lodích, boje s ostatními hráči nebo lovení pokladů.

Sea of Thieves původně vyšlo v roce 2018 ve verzích PC a Xbox One, později se se dočkali také Xbox Series X/S hráči. V recenzích si však ze začátku neodneslo příliš dobrá hodnocení, vypadalo na jeden z průšhvihů roku. Nicméně tvůrci se rychle zvedli a nabídli tunu nového obsahu. Dnes je Sea of Thieves pravděpodobně tou nejlepší pirátskou hrou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama